Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.204
- Поени од реакции
- 1.856
Еве измени:
![]()
Не им наоѓајте замерки на дресовите баш се убави. Уште лансиот црн да биде сеознава трет дрес таман е.
Само ваков дизајн, не.
))Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве измени:
![]()
Не им наоѓајте замерки на дресовите баш се убави. Уште лансиот црн да биде сеознава трет дрес таман е.
))А ваков?Само ваков дизајн, не.))

Не се залтавај успори гледаш не ми одговорија ни мене што мислат за страната најверојатно ке нема така да не се мачи....
Мартин дај уше една тура маички пробај да средиш таман за почеток на сезона негде, сеа со бољи дизајн да се, макар биле и поскапи![]()
п.с шо бидна со тоа знамето што требаше да го праите?
Moeto ime e damjan i sum nov na forumov. Ve pocituvam site bidejki navivate za istiot klub za kogo navivam i jas se nadevam ke me prifatite i deka ke imame dobri diskusii okolu nasata ljubov strast gordost religija MANCHESTER UNITED![]()

Харгривс има дефинитивно многу ретардирани колена....бог да чува 20 операции направи.:nesvest:

Moeto ime e damjan i sum nov na forumov. Ve pocituvam site bidejki navivate za istiot klub za kogo navivam i jas se nadevam ke me prifatite i deka ke imame dobri diskusii okolu nasata ljubov strast gordost religija MANCHESTER UNITED![]()