Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми стигна порака на ФБ од MUSC дека натпреварот во недела ќе се гледа во Корнер (ако не се лажам тоа е спроти Соборна). Од Шенклис таму ќе се префрламе? :)

Да, ама не во кладилницата, туку во кафичот веднаш до неа. Зборевме со менаџерите, ќе може да се собираме таму, дури и беше понуден одреден попуст на пијачките. Ќе видиме како ќе ни се допадне таму за Комјунити Шилдов, ако не имаме уште две места како план Б, ама сега за сега ќе се обидеме со оваа локација. Инаку кој сака може во недела да пополни пристапница и да плати, јас ќе донесам испринтани пристапници, па доколку сака некој може одма да стане член, без притоа да ја принта пристапницата од маил и да оди до банка да плати.

Да, ама не во кладилницата, туку во кафичот веднаш до неа. Зборевме со менаџерите, ќе може да се собираме таму, дури и беше понуден одреден попуст на пијачките. Ќе видиме како ќе ни се допадне таму за Комјунити Шилдов, ако не имаме уште две места како план Б, ама сега за сега ќе се обидеме со оваа локација. Инаку кој сака може во недела да пополни пристапница и да плати, јас ќе донесам испринтани пристапници, па доколку сака некој може одма да стане член, без притоа да ја принта пристапницата од маил и да оди до банка да плати.

Да секако, во новиот кафич, новата зграда што ја направија. Убаво е таму, иако атмосферата од Шенклис може ќе фали ама ќе се привикнеме :)

Анчелоти посакува победа над Јунајтед

Менаџерот на Челзи, Карло Анчелоти цели кон победа над Јунајтед во Комјунити Шилд дуелот.
Синоќа Челзи го доживеа и третиот пораз во серија на пријателските натпревари, Сините загубија од Хамбургер со 2-1.

Сите три порази (Ајакс, Ајнтрахт, Хамбургер) беа претрпени поради катастрофални грешки во одбраната.

"Некои фудбалери се во добра форма, но на некои им треба повеќе време" - вели Анчелоти.

"10те фудбалери кои штотуку дојдоа на подготовките на 26ти јули им требаат уште две недели работа".

"По само осум дена тренинг невозможно е да бидете подготвени".

"Сите сме разочарани бидејќи загубивме три натпревари по ред, тоа не е добар старт за нас".

"Сега се надеваме дека ќе се вратиме со победа против Манчестер Јунајтед во Комјунити Шилд натпреварот во недела".

"Во минатото дефанзивата играше со голема самодоверба, но сега ја губат концентрацијата".

"Правевме грешки и сега треба да покажеме повеќе карактер" - изјави Анчелоти.

:pos::pos:

Ја стварно не знам што е смешно,ама ај нека ти биде.
Памтам дека и лани се смееше дека ќе не тепате на Трафорд,ама после остана насмеан.
Не е провокација ова иначе:smir:

Да играше Јунајтед против Фулам или Блекпул ај да се смееш,ама вака..

Сеа знам дека ќе ми вратиш дека ова е твој фанклуб и што сакаш ќе пишуваш,ама ај..

Ја стварно не знам што е смешно,ама ај нека ти биде.
Памтам дека и лани се смееше дека ќе не тепате на Трафорд,ама после остана насмеан.
Не е провокација ова иначе:smir:

Да играше Јунајтед против Фулам или Блекпул ај да се смееш,ама вака..

Сеа знам дека ќе ми вратиш дека ова е твој фанклуб и што сакаш ќе пишуваш,ама ај..
Не нема да ти го вратам тоа само ке ти кажам 3 порази неспремни-Челзи
Спремни доволно пријателски и ке ти кажам само ХЕРНАНДЕЗ бато!:baeh:

Бенајун бато:vozbud:

Човекот кажал дека посакува победа,не рекол дека ќе победи.
И ја посакувам многу работи па...

Јебеш комјунити, дај да гледаме на телевизија премиер, кај к*р уште на интернет да пратам 38 кола...болна работа...

Ве бендисува потписов? :)

ПОрано имам работено со фотошоп и ке ти дадам еден совет! не користи премногу ефекти ти ја разгрдува сликата! Тука на ова добро ти е све освен текстот! Не ставај мн ефекти на него нека биде поедноставно ке биде поубаво!

Јас ќе барам ако работи некој со СМФ форум скирпта ? Заглавив кај датабејсот, малце помош ќе ми треба :)

Јас ќе барам ако работи некој со СМФ форум скирпта ? Заглавив кај датабејсот, малце помош ќе ми треба :)
Не се залтавај успори гледаш не ми одговорија ни мене што мислат за страната најверојатно ке нема така да не се мачи....

Не се залтавај успори гледаш не ми одговорија ни мене што мислат за страната најверојатно ке нема така да не се мачи....

Па почекај малце, не е Rooney's temper главен акционер таму, треба да праша :))

Па добро не е но што треба да прашате?Дали ке ви дозволат веб страна или?За тоа ние си правиме страна никој не треба да се праша....:baeh:

Па добро не е но што треба да прашате?Дали ке ви дозволат веб страна или?За тоа ние си правиме страна никој не треба да се праша....:baeh:

Епа добро :), тогаш колку што знам сите дадовме забелешки за сајтот и тоа што го постираше Бобипп (ако збориме за истиот) беше добро направено, финалното, мене ми се допаѓаше, па нека се согласат и другите :) Не наоѓаме ептен замерки, таман работа, колку што знам никој тука не е професионален програмер и сл. па кој колку знае и може ќе допринесе, нема да бараме чуда :smir:

Епа добро :), тогаш колку што знам сите дадовме забелешки за сајтот и тоа што го постираше Бобипп (ако збориме за истиот) беше добро направено, финалното, мене ми се допаѓаше, па нека се согласат и другите :) Не наоѓаме ептен замерки, таман работа, колку што знам никој тука не е професионален програмер и сл. па кој колку знае и може ќе допринесе, нема да бараме чуда :smir:
Епа ја и бобипп чекаме и другите да кажат дека може да почнеме со сајтот....Вака нема смисла и ако не ви се свиша дизајнот кажете најмал проблем е ке дадеме и други примери..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom