Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што пцуеш бе? Се шалам :tv: Искрено друже и мене ми требаше време да го убедам да се нафати да ми го донесе, за непознат се сомневам дека ќе сака. Иначе доставата мислам за кај нас е 15 евра, а за царина не сум сигурен колку ќе ти земат, ама не би требало да биде повеќе од цената за шипингот, некаде околу 90 евра вкупно би те фатило.

Дресот обавезно ке го зимам ептен е јак посебно дека е чичарито...Еве измени:Не им наоѓајте замерки на дресовите баш се убави. Уште лансиот црн да биде сеознава трет дрес таман е.
Друже ке ти го кажам следново али не се лути ти го кажувам како би изгледало подобро...Боите на Манчестер немора да преовладуваат ете види и на www.manutd.com значи црвената ја има само во хедерот кај тебе премногу ја има и премногу боде очи и не изгледа онака ко што би се рекло моќноЕве измени:
![]()
Не им наоѓајте замерки на дресовите баш се убави. Уште лансиот црн да биде сеознава трет дрес таман е.
втора замерка ми е лево лентите за кајгана и фејбук...Немора толкави да ги правиш стави некое мало банерче или коцка/круг види кај мене пр нешто такво....по естетски така изгледа.Трето на тоа место може да стој форумот или нешто друго.И еве ја ти и уште некој ако сака ке го нправиме сајтот ја ке помогнам во форум и хтмл...Ти цсс и хтмл некој да најдеме за флеш и јава скрипт...Доколку се сложите да го направиме безпари како придонес за здрушението и да си платиме само хостинг би било супер.И место да се плати сајт да се организираме со тие пари да даваме на страната утакмиците во живо...Но не знам колку е тоа изводливо
Очекувам Руни да даде гол долго време нема дадено гол последен му е со Баерн првата утакмица.
Јас почнав да го правам форумот, инсталирав СМФ, сега само уште да средам изгледот/преводот и ќе пуштам линк да видиме дали ќе ви се допаѓа, ако сакаш дај ми МСН по ПП, ќе го средиме заедно, поздрав.Друже ке ти го кажам следново али не се лути ти го кажувам како би изгледало подобро...Боите на Манчестер немора да преовладуваат ете види и на www.manutd.com значи црвената ја има само во хедерот кај тебе премногу ја има и премногу боде очи и не изгледа онака ко што би се рекло моќновтора замерка ми е лево лентите за кајгана и фејбук...Немора толкави да ги правиш стави некое мало банерче или коцка/круг види кај мене пр нешто такво....по естетски така изгледа.Трето на тоа место може да стој форумот или нешто друго.И еве ја ти и уште некој ако сака ке го нправиме сајтот ја ке помогнам во форум и хтмл...Ти цсс и хтмл некој да најдеме за флеш и јава скрипт...Доколку се сложите да го направиме безпари како придонес за здрушението и да си платиме само хостинг би било супер.И место да се плати сајт да се организираме со тие пари да даваме на страната утакмиците во живо...Но не знам колку е тоа изводливо
![]()
#MUFC team v Airtricity XI: Kuszczak; Smalling, Vidic, Evans, O'Shea; Valencia, Gibson, Carrick, Park; Rooney, Owen
Смолинг и како бек го испробува, лајк лајк лајк. Подобро нека се изротираат на пријателски да се види кој колку може, за ако недај Боже се повреди некој ко зимата лани да се чешаме.