Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што пцуеш бе? Се шалам :tv: Искрено друже и мене ми требаше време да го убедам да се нафати да ми го донесе, за непознат се сомневам дека ќе сака. Иначе доставата мислам за кај нас е 15 евра, а за царина не сум сигурен колку ќе ти земат, ама не би требало да биде повеќе од цената за шипингот, некаде околу 90 евра вкупно би те фатило.
:pos:
на грешно место празна буква сум стајл:) Дресот обавезно ке го зимам ептен е јак посебно дека е чичарито...
Џену линков мене не ми работи или и на другите не ви работи?

Епа луѓе можеби порано од очекувањата ќе имаме шанса да ги видиме Јунајтед во новите гостински дресови, најверојатно ќе го носат на денешниот натпревар како еден вид на промоција.

Еве измени:

ManUtddesign2.jpg

Не им наоѓајте замерки на дресовите баш се убави. Уште лансиот црн да биде сеознава трет дрес таман е.

Еве измени:Не им наоѓајте замерки на дресовите баш се убави. Уште лансиот црн да биде сеознава трет дрес таман е.

Ланскиот црн и е овогодишен 3 дрес. Го носеа со Гвадалахара.

Еве измени:

ManUtddesign2.jpg

Не им наоѓајте замерки на дресовите баш се убави. Уште лансиот црн да биде сеознава трет дрес таман е.
Друже ке ти го кажам следново али не се лути ти го кажувам како би изгледало подобро...Боите на Манчестер немора да преовладуваат ете види и на www.manutd.com значи црвената ја има само во хедерот кај тебе премногу ја има и премногу боде очи и не изгледа онака ко што би се рекло моќно :) втора замерка ми е лево лентите за кајгана и фејбук...Немора толкави да ги правиш стави некое мало банерче или коцка/круг види кај мене пр нешто такво....по естетски така изгледа.Трето на тоа место може да стој форумот или нешто друго.И еве ја ти и уште некој ако сака ке го нправиме сајтот ја ке помогнам во форум и хтмл...Ти цсс и хтмл некој да најдеме за флеш и јава скрипт...Доколку се сложите да го направиме безпари како придонес за здрушението и да си платиме само хостинг би било супер.И место да се плати сајт да се организираме со тие пари да даваме на страната утакмиците во живо...Но не знам колку е тоа изводливо:toe:

Добро е добро е...се приближуваме верувам кон конечниот изглед. Ни најмалку нема лутење, јас сум нов во овие работи уште учам. Како што гледаш сега драстично ја намалив црвената боја и стварно подобро изгледа. Сметај тука кога ќе се стави и текст со црни букви страната ќе го добие конечниот лик. А за копчињата за Кајгана и Facebook ги направив поголеми за да има и текст кој опишува каде носат истите. Ај за Facebook-от и така и така се знае дека носи на некоја група ама да стои само Кајгана лого не е баш објаснувачки. Некој може да сфати дека ја рекламираме Кајгана (сајт за се и сешто) па може и да не кликне таму. Вака си пишува фан-клуб и одма друго е. А за комплетната изработка на страната и јас предложив тоа да биде доброволно од луѓе тука од форумов кои имаат повеќе искуство во вакви работи. Јас HTML и CSS можам да се снајдам ама flash немам работено досега.

Едвај чекам да ги видам дечкиве во новиот дрес. Мене искрено многу ми се допаѓа....:) Очекувам Руни да даде гол долго време нема дадено гол последен му е со Баерн првата утакмица.

Друже ке ти го кажам следново али не се лути ти го кажувам како би изгледало подобро...Боите на Манчестер немора да преовладуваат ете види и на www.manutd.com значи црвената ја има само во хедерот кај тебе премногу ја има и премногу боде очи и не изгледа онака ко што би се рекло моќно :) втора замерка ми е лево лентите за кајгана и фејбук...Немора толкави да ги правиш стави некое мало банерче или коцка/круг види кај мене пр нешто такво....по естетски така изгледа.Трето на тоа место може да стој форумот или нешто друго.И еве ја ти и уште некој ако сака ке го нправиме сајтот ја ке помогнам во форум и хтмл...Ти цсс и хтмл некој да најдеме за флеш и јава скрипт...Доколку се сложите да го направиме безпари како придонес за здрушението и да си платиме само хостинг би било супер.И место да се плати сајт да се организираме со тие пари да даваме на страната утакмиците во живо...Но не знам колку е тоа изводливо:toe:
Јас почнав да го правам форумот, инсталирав СМФ, сега само уште да средам изгледот/преводот и ќе пуштам линк да видиме дали ќе ви се допаѓа, ако сакаш дај ми МСН по ПП, ќе го средиме заедно, поздрав.

Сеа сакам победа од 3-0.. Еден од Овен, еден од Руни и еден од Хернандез... Се надевам ќе ги видиме Руни и Чичарито заедно во напрадот..

#MUFC team v Airtricity XI: Kuszczak; Smalling, Vidic, Evans, O'Shea; Valencia, Gibson, Carrick, Park; Rooney, Owen

Смолинг и како бек го испробува, лајк лајк лајк. Подобро нека се изротираат на пријателски да се види кој колку може, за ако недај Боже се повреди некој ко зимата лани да се чешаме.

Смолинг и како бек го испробува, лајк лајк лајк. Подобро нека се изротираат на пријателски да се види кој колку може, за ако недај Боже се повреди некој ко зимата лани да се чешаме.

Јас мислам дека Еванс ќе игра лево, а О'Шеј десно, Вида и Смолинг централни.

Еванс можеби ќе игра и десно прошлата година финалето против Тотенхем Карлинг Куп последните 20 минути ако не се лажам Еванс ги изигра како десен бек. Очекувам Еванс десно, Ошеј лево, Видиќ и Смолинг централни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom