Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ми стигна порака на ФБ од MUSC дека натпреварот во недела ќе се гледа во Корнер (ако не се лажам тоа е спроти Соборна). Од Шенклис таму ќе се префрламе? :)
Да, ама не во кладилницата, туку во кафичот веднаш до неа. Зборевме со менаџерите, ќе може да се собираме таму, дури и беше понуден одреден попуст на пијачките. Ќе видиме како ќе ни се допадне таму за Комјунити Шилдов, ако не имаме уште две места како план Б, ама сега за сега ќе се обидеме со оваа локација. Инаку кој сака може во недела да пополни пристапница и да плати, јас ќе донесам испринтани пристапници, па доколку сака некој може одма да стане член, без притоа да ја принта пристапницата од маил и да оди до банка да плати.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да, ама не во кладилницата, туку во кафичот веднаш до неа. Зборевме со менаџерите, ќе може да се собираме таму, дури и беше понуден одреден попуст на пијачките. Ќе видиме како ќе ни се допадне таму за Комјунити Шилдов, ако не имаме уште две места како план Б, ама сега за сега ќе се обидеме со оваа локација. Инаку кој сака може во недела да пополни пристапница и да плати, јас ќе донесам испринтани пристапници, па доколку сака некој може одма да стане член, без притоа да ја принта пристапницата од маил и да оди до банка да плати.
Да секако, во новиот кафич, новата зграда што ја направија. Убаво е таму, иако атмосферата од Шенклис може ќе фали ама ќе се привикнеме :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.559
Поени од реакции
29.152
Анчелоти посакува победа над Јунајтед

Менаџерот на Челзи, Карло Анчелоти цели кон победа над Јунајтед во Комјунити Шилд дуелот.
Синоќа Челзи го доживеа и третиот пораз во серија на пријателските натпревари, Сините загубија од Хамбургер со 2-1.

Сите три порази (Ајакс, Ајнтрахт, Хамбургер) беа претрпени поради катастрофални грешки во одбраната.

"Некои фудбалери се во добра форма, но на некои им треба повеќе време" - вели Анчелоти.

"10те фудбалери кои штотуку дојдоа на подготовките на 26ти јули им требаат уште две недели работа".

"По само осум дена тренинг невозможно е да бидете подготвени".

"Сите сме разочарани бидејќи загубивме три натпревари по ред, тоа не е добар старт за нас".

"Сега се надеваме дека ќе се вратиме со победа против Манчестер Јунајтед во Комјунити Шилд натпреварот во недела".

"Во минатото дефанзивата играше со голема самодоверба, но сега ја губат концентрацијата".

"Правевме грешки и сега треба да покажеме повеќе карактер" - изјави Анчелоти.

:pos::pos:

В

Вори

Гостин
Ја стварно не знам што е смешно,ама ај нека ти биде.
Памтам дека и лани се смееше дека ќе не тепате на Трафорд,ама после остана насмеан.
Не е провокација ова иначе:smir:

Да играше Јунајтед против Фулам или Блекпул ај да се смееш,ама вака..

Сеа знам дека ќе ми вратиш дека ова е твој фанклуб и што сакаш ќе пишуваш,ама ај..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.559
Поени од реакции
29.152
Ја стварно не знам што е смешно,ама ај нека ти биде.
Памтам дека и лани се смееше дека ќе не тепате на Трафорд,ама после остана насмеан.
Не е провокација ова иначе:smir:

Да играше Јунајтед против Фулам или Блекпул ај да се смееш,ама вака..

Сеа знам дека ќе ми вратиш дека ова е твој фанклуб и што сакаш ќе пишуваш,ама ај..
Не нема да ти го вратам тоа само ке ти кажам 3 порази неспремни-Челзи
Спремни доволно пријателски и ке ти кажам само ХЕРНАНДЕЗ бато!:baeh:

В

Вори

Гостин
Бенајун бато:vozbud:

Човекот кажал дека посакува победа,не рекол дека ќе победи.
И ја посакувам многу работи па...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Јебеш комјунити, дај да гледаме на телевизија премиер, кај к*р уште на интернет да пратам 38 кола...болна работа...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Ве бендисува потписов? :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Ве бендисува потписов? :)
ПОрано имам работено со фотошоп и ке ти дадам еден совет! не користи премногу ефекти ти ја разгрдува сликата! Тука на ова добро ти е све освен текстот! Не ставај мн ефекти на него нека биде поедноставно ке биде поубаво!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Јас ќе барам ако работи некој со СМФ форум скирпта ? Заглавив кај датабејсот, малце помош ќе ми треба :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.559
Поени од реакции
29.152
Јас ќе барам ако работи некој со СМФ форум скирпта ? Заглавив кај датабејсот, малце помош ќе ми треба :)
Не се залтавај успори гледаш не ми одговорија ни мене што мислат за страната најверојатно ке нема така да не се мачи....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се залтавај успори гледаш не ми одговорија ни мене што мислат за страната најверојатно ке нема така да не се мачи....
Па почекај малце, не е Rooney's temper главен акционер таму, треба да праша :))

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.559
Поени од реакции
29.152
Па добро не е но што треба да прашате?Дали ке ви дозволат веб страна или?За тоа ние си правиме страна никој не треба да се праша....:baeh:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па добро не е но што треба да прашате?Дали ке ви дозволат веб страна или?За тоа ние си правиме страна никој не треба да се праша....:baeh:
Епа добро :), тогаш колку што знам сите дадовме забелешки за сајтот и тоа што го постираше Бобипп (ако збориме за истиот) беше добро направено, финалното, мене ми се допаѓаше, па нека се согласат и другите :) Не наоѓаме ептен замерки, таман работа, колку што знам никој тука не е професионален програмер и сл. па кој колку знае и може ќе допринесе, нема да бараме чуда :smir:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.559
Поени од реакции
29.152
Епа добро :), тогаш колку што знам сите дадовме забелешки за сајтот и тоа што го постираше Бобипп (ако збориме за истиот) беше добро направено, финалното, мене ми се допаѓаше, па нека се согласат и другите :) Не наоѓаме ептен замерки, таман работа, колку што знам никој тука не е професионален програмер и сл. па кој колку знае и може ќе допринесе, нема да бараме чуда :smir:
Епа ја и бобипп чекаме и другите да кажат дека може да почнеме со сајтот....Вака нема смисла и ако не ви се свиша дизајнот кажете најмал проблем е ке дадеме и други примери..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom