Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Еве ги мршојадите гнасни... Реал нуди 20 милиони за Евра
1000 фунти мислевЈас колку што знам тоа важи за сите екипи во премиер лигата, не само за нашите .. за секој гол 100 фунти, а за секој удар во рамките на голот по 500 фунти и сите одат во хуманитарни цели ..
Среќен нека му е :smir:Среќен роденден Зоран БАМБИ Тошич!
Kill me now. Please. Ќе биде tremendous да, кога ќе искачаат клипови на Јутјуб со него и неговите излети во празно."Ben has been unfortunate,” Ferguson said. “He made some mistakes earlier in the season. Tomasz Kuszczak got in and his form was great. So what do I do? Pick Ben because he’s English? Or go with form? I have to go with form.
“That’s the only reason. Ben will come back. He has fantastic talent and I am sure he will be tremendous next year. The boy has just signed a new contract and has never said anything to me [about his future], so as far as I am concerned, he will be here.”
Ако евра си замине од манчестер и оди во реал нема да гледам фудбал никогаш повеќе:pos2:Еве ги мршојадите гнасни... Реал нуди 20 милиони за Евра
За секој има замена. А ако вас не ви се гледа фудбал, не морате :helou:Евра вреди не 120 туку 220 милиони евра:pos2: (се смеам заради неговото презиме).Сите знаеме што направи оваа сезона тој, малку појасно да се изразам:Кај Кешли Кол со нозе не би одел, тој со глава оди!!!:tv:Значи алудирам на тоа дека тој е незаменлив моментално во Јунајтед и на тоа дека, ако ЕВРА ОТИДЕ ВО ЗАДРИД, ТОГАШ НЕМА ПОТРЕБА СИТЕ ДА СЕ МАЧИМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ФУДБАЛ, нели е така?:helou: