Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Реал планирал да понуди 90 милиони за Руни,незнам али мислам дека овие од реал или нешто не е врет со паметот Перес или погуп човек од него нема .
Стварно ако Руни го напушти Манчестер што нема шанси тогаш веќе нема да гледам фудбал никогаш пошто ако и овај трансвер се случи тогаш фудбалот нема да биде фудбал туку еден глем помене глуп бизнис во кој веќе нема да може во идниа да се гледа фудбал.
А ЗА ПЕРЕС ОВА ЌЕ ГО ДОБИЕ:pusk::pusk::pusk: ДОСТА МУ СЕ ТРИ ПОШТО КОЛКУ ШТО ЗНАМ ИМА ТРИ ЌЕРКИ

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d3a3e79d-fe42-4f42-a716-d46a52e0d47a&ln=3&typeBack=default

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
За Руни не верувам дека ќе си иде како прво Руни нема да сака а и Фергусон што ќе им го даде Руни..... Мислам дека Ферги не би го дал Руни ни цела прва постава да ни ја понудат

added the boss. "Being selfish, we obviously hope that we and Spurs both win."

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
За Руни не верувам дека ќе си иде како прво Руни нема да сака а и Фергусон што ќе им го даде Руни..... Мислам дека Ферги не би го дал Руни ни цела прва постава да ни ја понудат

added the boss. "Being selfish, we obviously hope that we and Spurs both win."

Многу нормално дека цела прва постава не вреди за Руни,пошто кој од кој е помизерен на теренот кога игра Реал за греота се:tapp::tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
Реал планирал да понуди 90 милиони за Руни,незнам али мислам дека овие од реал или нешто не е врет со паметот Перес или погуп човек од него нема .
Стварно ако Руни го напушти Манчестер што нема шанси тогаш веќе нема да гледам фудбал никогаш пошто ако и овај трансвер се случи тогаш фудбалот нема да биде фудбал туку еден глем помене глуп бизнис во кој веќе нема да може во идниа да се гледа фудбал.
А ЗА ПЕРЕС ОВА ЌЕ ГО ДОБИЕ:pusk::pusk::pusk: ДОСТА МУ СЕ ТРИ ПОШТО КОЛКУ ШТО ЗНАМ ИМА ТРИ ЌЕРКИ

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=d3a3e79d-fe42-4f42-a716-d46a52e0d47a&ln=3&typeBack=default
Што се чудиш? Фудбалот е бизнис кога ќе го продадеш клубот, на арапски милијардери, руски нафтени тајкуни, глејзери, мејзери.:toe:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Боби[Мкд];3483526 напиша:
Што се чудиш? Фудбалот е бизнис кога ќе го продадеш клубот, на арапски милијардери, руски нафтени тајкуни, глејзери, мејзери.:toe:
Абе човек што се мешаш каде што нетие местото,гледајтесиго вие вашиот Баерн што ве интересираат гајзлери мајзлери ај шетај:tapp:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
SAF on transfers: We may sign 1 player, maybe 2. We have good structure, maybe tweak here and there. We like signing young players

Bizarre question about Real testing our resolve to keep Rooney in summer. SAF "It's silly season isn't it? Wayne will be here next yr"

Owen Hargreaves trained yesterday and is in the squad for tomorrow

Ова е од пресот на Сер Алекс.Неизвесни се Вејн,Рио и Гигс.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Tриото спремно за сабота?

Да се надоврзам на Хелс, Фергусон изјави дека пред да го купи играчот немало да изјавува во јавност за кого се интересира со цел да не го сврти вниманието на другите клубови кон него и дека не требало да не загрижува тоа што другите клубови купувале прескапи играчи, ние сме биле поуспешни во воигрување на младите фудбалери и правење на ѕвезди.

П.С. Руни во Реал? Поверојатно ми е Видиќ да замине таму, Руни не е профил на играч за во Реал, премногу им е грд за таму како прво.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Сколс потпишал нов едногодишен договор со нас кој трае до Јуни 2011.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
За Фердинанд не се знае поради прстот... Али мислам дека ќе игра еве како си го измести прстот последниот меч против Блекбурн.... ШОКАНТНО :С

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За Фердинанд не се знае поради прстот... Али мислам дека ќе игра еве како си го измести прстот последниот меч против Блекбурн.... ШОКАНТНО :С

И овој ќе биде тип топ, ги изместил само фалангите на прстот и мене ми се има случено таква повреда, ништо страшно :smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.975

Уште што ли ке се изначитаме ?? значи реал биле и ке останат патетични..Нема што да играат другите екипи едноставно да им ги дадеме сите трофеи....

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325

Сер Алекс: Руни останува; не жалам што Тевез замина​

Менаџерот на Манчестер Јунајтед, Сер Алекс Фергусон вели дека Вејн Руни и следната сезона ќе биде на Олд Трафорд и додава дека не жали што Тевез заминал
Утрово медиумите од Англија објавија дека Реал Мадрид е подготвен да понуди фантастични 90 милиони фунти за да го ангажира Вејн Руни по крајот на сезоната.
Поради големиот долг на клубот многумина се прашуваат дали Црвените Ѓаволи ќе можат да одолеат на една ваква мега понуда која ќе го надмине светскиот рекорд до 80 милиони фунти што Реал ги плати минатото лето за Кристијано Роналдо.

Но Фергусон уште еднаш ги негираше шпекулациите и вели дека Вејн Руни ќе биде фудбалер на Манчестер Јунајтед и следната сезона.

“Ова е оној будалест дел од сезоната. Секогаш се случуваат вакви работи во овој период од сезоната.” – рече Фергусон.

“Но Вејн Руни ќе биде тука и следната сезона.”

Запрашан дали жали што дозволил Карлос Тевез да го напушти Олд Трафорд, откако Аргентинецот сега постигна 28 погодоци за Сити, Фергусон додаде: “Немам никакви жалења за тоа.”

“Нема огорченост кај мене. Играчите од време на време го напуштаат Јунајтед. На некој им оди добро на други не. Ние продолжуваме понатаму.”

“Карлос имаше добра прва сезона со нас, морам да признаам. Во втората не одигра на многу натпревари. Не можам да се противам дека тој сега има одлична голгетерска сезона.”​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom