Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Честито новиот играч, му посакувам блескава иднина во Јунајтед. Нејќам Милнер да дојде, а Бербатов нема да си оди џабе го тупите...јас го сакам Џеко во нападот со Руни! :wink:
Ако Берба не си оди, тогаш нема шанси Џеко да го видиш во нападот, премногу напаѓачи има :wink:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Ако Берба не си оди, тогаш нема шанси Џеко да го видиш во нападот, премногу напаѓачи има :wink:
Абе сигурен сум дека нема да си оди. Е ќе има напаѓачи, ама Велбек, Македа, Диуф, Хернандез (ќе видиме што ќе покаже) мислам дека се далеку од добар партнер на Руни. За Овен да не збориме. Знаеме дека не ги играат заедно...ни треба голгетерска машина како Ван Нистелрој шо беше, ќе даат по 3-40 гола со Руни :).

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
"I was very upset on Wednesday night, but when I woke up the next day I said to myself: ‘Pat, you have the privilege to win the league again, for the fourth time in a row’."

– Patrice Evra

Го обожавам дечково, сега дефинитивно неам појма од кој ќе зимам дрес следна сезона.Флечер,Рафаел,Гигс,Нани,Андерсон,Евра или некое ново засилување?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
"I was very upset on Wednesday night, but when I woke up the next day I said to myself: ‘Pat, you have the privilege to win the league again, for the fourth time in a row’."

– Patrice Evra

Го обожавам дечково, сега дефинитивно неам појма од кој ќе зимам дрес следна сезона.Флечер,Рафаел,Гигс,Нани,Андерсон,Евра или некое ново засилување?
Чест е да се носи дрес од оваа легенда, ако си зимаш оригинал од овие ти препорачувам Гигс, одличен спомен ќе ти е за цел живот ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

– Patrice Evra

Meне па ова уште повеќе ми се допаѓа, да бев на Рафаел ова ќе беше токму тоа што ќе сакав да го чујам:

“I hear a lot of people are blaming Rafael but I can’t believe that. He’s only a young player. Okay, he was sent off, but Manchester United can win matches with 10 men. If you need to blame someone then blame the team. Maybe we didn’t do our job properly in the first leg.”

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Дај бе нетресете глупости! Керик аут, МИЛНЕР ИН!?!?!??!!:nesum: Керик е класа за Милнер и нема шанси да си оди од Јунајтед!Се виде Милнер во Њукасл колку вреди.....

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717

Нани во последните 8 натпревари:

2 goals against Bayern at OT,
1 assist after coming on as a sub and livening up the team against Chelsea at OT,
1 assist against Bayern in Germany,
2 assists and a huge part in 1 other goal against Bolton at the Reebok,
1 assist against Fulham at OT,
1 assist against Milan at OT,
1 assist against Wolves at OT.

2 гола и 7 асистенции.Ништо не направи само против Ливерпул.Ме изненади дечково, кога сите мислеа дека дефинитивно си иде на лето и ја изгубија довербата, дојде и ги заќуте сите што го критикуваа(меѓу кои и јас).Секоја чест, од изгубена сезона ја направи фантастична за него.Кога ќе ми текне шо им направи на Арсенал :icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133

Нани во последните 8 натпревари:

2 goals against Bayern at OT,
1 assist after coming on as a sub and livening up the team against Chelsea at OT,
1 assist against Bayern in Germany,
2 assists and a huge part in 1 other goal against Bolton at the Reebok,
1 assist against Fulham at OT,
1 assist against Milan at OT,
1 assist against Wolves at OT.

2 гола и 7 асистенции.Ништо не направи само против Ливерпул.Ме изненади дечково, кога сите мислеа дека дефинитивно си иде на лето и ја изгубија довербата, дојде и ги заќуте сите што го критикуваа(меѓу кои и јас).Секоја чест, од изгубена сезона ја направи фантастична за него.Кога ќе ми текне шо им направи на Арсенал :icon_lol:
Добар е добар само така да продолжи, а не запаѓа во зимски сон па да го нема пола сезона и после да се разигрува. Треба стандардност.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Нешто интересно од по нетов :) авторпортрети со автограми од играчи од премиер лигата, еве ги цртежите од нашите ...талентирани се за цртање нема што :pos:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.936
Поени од реакции
23.073
Дај бе нетресете глупости! Керик аут, МИЛНЕР ИН!?!?!??!!:nesum: Керик е класа за Милнер и нема шанси да си оди од Јунајтед!Се виде Милнер во Њукасл колку вреди.....

Друже секој си има свое мислење јас лично мислам дека Милнер ке биде двапати подобар од Карик што според мене е најголемиот виновник што не одиме во полуфиналето на ЛШ..

S

StereoLove

Гостин
Значи освен Рафаел сега и на Керик се нафрливте.Сфатете веке еднаш дека не може на еден играч да се стави целиот товар испагањето од лигата на шампиони.
Секој може да греши-секој греши,и тие се од крв и месо не се роботи.
Испаднавме-испаднавме дај да се помиреме со тоа.Нема секогаш да сме во најдобрите.

Значи го сакавме Рафаел-го добивме и на крај крив
Невил да не е нешто подобар?
Керик игра зошто можеби Фергусон има доверба во него и затоа игра во тимот.
Така зборевте и за Нани ама блесна кога беше најпотребно.

Сега за Бербатов незнам што да кажам,секој збор би бил излишен.
Доволно му се даваше шанса но изгледа дека незнае да ја искористи.Златни играчи имаме на клупа а дедо Ферги не престанува да го форсира.

За на Лето би било одлично да се земе некој играч во стилот на Давид Силва ке ни дојде добро.

За утре сакам Македа да биде во стартните 11 заедно со Гибсон,Димче на клупа

B

BooBojan

Гостин
Значи освен Рафаел сега и на Керик се нафрливте.Сфатете веке еднаш дека не може на еден играч да се стави целиот товар испагањето од лигата на шампиони.
Секој може да греши-секој греши,и тие се од крв и месо не се роботи.
Испаднавме-испаднавме дај да се помиреме со тоа.Нема секогаш да сме во најдобрите.

Значи го сакавме Рафаел-го добивме и на крај крив
Невил да не е нешто подобар?
Керик игра зошто можеби Фергусон има доверба во него и затоа игра во тимот.
Така зборевте и за Нани ама блесна кога беше најпотребно.

Сега за Бербатов незнам што да кажам,секој збор би бил излишен.
Доволно му се даваше шанса но изгледа дека незнае да ја искористи.Златни играчи имаме на клупа а дедо Ферги не престанува да го форсира.

За на Лето би било одлично да се земе некој играч во стилот на Давид Силва ке ни дојде добро.

Апсолутно во се се согласувам со тебе Силва ке биде вистинскиот човек позади Руни а може и Милнер да дојде за да има повеке конкуренција во средината а мислам дека тој ке се вклопи одлично во Манчестер.За наредната сезона сакам тимот да ни изгледа нешто вака
ВДС/Акинфеев
Рафаел/Гери Невил/Браун/О'Шеи/Фердинанд/Видич/Еванс/Смајлинг/Евра/и уште некои млади момци од академија да собират искуство
Сколс/Андерсон/Керик/Флечер/Милнер/Гибсон и уште некој млад
Гигс/Нани/Валенсија/Парк/Тошич/Силва и уште некој млад
Руни/Македа/Овен/Хернандес/Диуф/Велбек плус некој млад
Ова се тие на кои треба најмногу треба наредната сезона да се гради играта со евентуалните засилувања според мене ако заборавив некој исправетеме младите мораат да добиваат повеке шанса.Нападот ке ни биде послаб дел од тимот но Руни и Силва(полушпиц).
Митко намерно не го спомнав зошто сакам веке еднаш да го напушти тимот.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Од твоја уста во, божји уши! Ако го гледам Бербатов уште само 1 натпреват ке пукнам :smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Незнам што ново ке донесе Милнер во средина ? Нешто што досега го немавме..... Просечен играч, на кој местото не му е во Манчестер. :toe: :smir:

S

StereoLove

Гостин
Незнам што ново ке донесе Милнер во средина ? Нешто што досега го немавме..... Просечен играч, на кој местото не му е во Манчестер. :toe: :smir:
Под водство на дедо Ферги ке прерасне во супер играч.
Се смееја некои скептици кога го купивме Валенсија но сите видовме дека е еден од најважните играчи во Јунајтед!
После Руни Валенсија е најдобар играч во тимот.:)
Зошто да не биде така и со Милнер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom