Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Не знам можеби грешам ама некако повеќе верба имам во Македа:toe:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај еве ви некоја слики4ка.
Мал едит: Не ме бивало за сликање, јбг. :icon_lol:

Н

'Никола'

Гостин
Да не го цитирам, многу слики има, Ред Девил, секој навивач на Баерн, сигурно и на Манчестер ти завидува гледајќи ги сликиве. :smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
@ Ред Девил

:drk: (за последните две)

...and also: i hate you :pipi:

EDIT: абе а клипче некое да ставиш на јутуб мутуб бла бла? Сум бил на Куп на УЕФА за Ѕвезда-Баерн ама тоа не е тоа сакам да видам ЛШ атмосфера... :salut:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Откај знаете дека нема да игра во сабота, стариов полн е со трикови :pos2:
Е тај филм да го направе, најсреќен ќе сам. :) Цела Англија се плаше од некоо посериозна повреда, Челзи, Баерн и остали си дигат морал, се мотивират, иде утре Ферги: Руни е фит! :) Тва ќе биде страшна атмосфера и за самио тим и за навивачето, ного голема мотивација! А и стварно незнам зашо толко држат у неизвесност, според мене нема логика да чекаш 3 дена и утре да кажат нема да игра само 2-3 недели или малко ќе паузира, некак ного мии чудно. И сега за со Челзи и реваншо со Баерн ако не ни е потребен, кога ќе ни биде? Тие две утакмици одлучуват ного за крајнио исход на сезоонта, ако победеме без Руни на тие 2 утакмици, на коо нема да победеме исто така без него? :)
Иначе Ред Девил, супер слики, интересно искуство за тебе. Дај напиши ни нешто за чувствата за некои импресии, опиши ни некои работи, споредба некоја... :)

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Прво голем поздрав до Ред Девил и стварно сум убеден дека супер си има поминато во Минхен стварно супер слики.
А што се однесува до Руни сигурно нешто се мути пошто ако сварно не играше 2 до3 недели тоа ќе се објавеше од побрсо,се надевам дека Ферги ќе ги шокира Челзи и целата Англија кога ќе го видат Руни на саботното дрби во Манчестер како стартер .

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ќе треба утре и во среда да изиграме префектно за да победиме. Утре најверојатно Митко ќе биде во прв состав заедно со Гигс.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Никој не очекуваше дека баш вака ќе не снајде на крајот од сезоната али тоа е. Сепак Фергусон знае како да ја пополни таа дупка во нападот.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Преглед: Манчестер Јунајтед - Челзи:

Сабота, 03.04 - 2010 - 13:45
Манчестер, Олд Трафорд

Манчестер Јунајтед го пречекува Челзи на Олд Трафорд во директената пресмтека за тронот во премиер лигата.

Лидерите и шампионите имаат еден бод предност во однос на Челзи пред утрешната битка псоле која остануваат само уште пет натпревари до крајот на сезоната.

Арсенал исто така не треба да биде отпишан од борбата за тиутлата но повредата на Цеск Фабрегас здобиена на дуелот со Барселона е голем проблем за тимот на Венгер.

Англиските фанови можеби беа во стравувања дека Руни нема да биде подготвен за Светското првенство но сепак Фергусон изјави дека Руни нема тешка повреда и дека ќе биде во аут од 2 до 3 недели. Руни нема да настапи на дуелот со Челзи и Баерн Минхен.

Димитар Бербатов најверојатно ќе биде замената за Вејн Руни во периодот кој следува.

Сер Алекс Фергусон не беше задоволен од неговиот тим како одигра на Алианц арената против Баерн поради што неговиот тим изгуби.

Фергусон најверојатно ќе смени нешто во почетниот тим за утрешниот натпревар и се очекува Луис Антони Валенсија и Рајан Гигс да бида во првиот состав.

Додека Јунајтед очекува Руни што побрзо да се врати на терените Челзи се радува на враќањето на Дидиер Дрогба во првиот тим.

Интернационалецот на Брегот на Слоновата Коска не настапи на дуелот кој Челзи го доби со 7-1 во победата над Астон Вила.

Карло Анчелоти исто така има проблеми со повредени играчи. Повредени се Есиен, Ивановиќ, Ешли Кол. Карваљо, Микел и Босингва.

Челзи победи на Стемфорд Бриџ со 1-0 но претходно Јунајтед го согази Челзи на Олд Трафорд со 3-0.

Можни состави:
Манчестер Јунајтед: Ван дер Сар, Невил, Видиќ, Фердинанд, Евра, Флечер, Нани, Керик, Парк, Гигс и Бербатов.

Челзи: Чех, Фереира, Алекс, Тери, Жирков, Лампард, Малуда, Џо Кол, Анелка, Балак и Дрогба.

Извор!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Not only that, but long-term absentees John O'Shea and Owen Hargreaves have been training well enough to be considered for substitute berths against Chelsea and Bayern Munich.

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Not only that, but long-term absentees John O'Shea and Owen Hargreaves have been training well enough to be considered for substitute berths against Chelsea and Bayern Munich.

Харгривс не е пријавен за Лига на Шампиони џабе. :(:(

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Hargrivs neznam kolku moze da vi pomogne zatoa sto skoro 1 sezona neigrase,a Oshei ce vi treba mnogu so negovoto iskustvo mislam deka igra desen bek:wink:
Za Runi vistina mi e zal no za nas e mal + .no Berbatov e dobar sega e vreme da pokaze sto znae i dali ima mesto za nego vo man...
:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom