Сине дај бе стај барем некоја слика, клип, немој да ми кажеш дека без ништо си дојде?Само што се враќам од Минхен, премногу ми се спие и премногу измешани чувства за да ви го опишам чувството од Алијанц Арена, да не беше поразот се ќе беше совршено, ама вака може цела сезона да отиде у курац, имавме чист пласман понатаму што се вели, а усравме. Ај поразот, ама повредата на Руни? Кога видов како го напушта теренот ми се слоши. Од наредните два меча зависи целата сезона во ПЛ и ЛШ, ајде времето ќе покаже.
Нема да игра во сабота, али не се секирај, пак ќе изгубитеЌе игра Руни во сабота или не се знае?
Твој избор дали ќе гледаш, или нема да гледаш.Челзи губи на Олд Трафорд. :back:Добро значи да не се секирам!
Усвари не ја глеам утакмицата,штом однапред знаеш како ќе заврши..
Нема да е интересно...:tv:
Тоа и ми е зборот.Секогаш вака правел Фергусон.Откај знаете дека нема да игра во сабота, стариов полн е со трикови :pos2:
Како бе ништо не се знае?Тоа и ми е зборот.Секогаш вака правел Фергусон.
Ако треба Руни и на штаки ќе излезе,ама ќе игра.
Ништо не се знае..
Луд е стариот, дефинитивно. Утре еден тон гомна ќе изеде на прес, Mind games еден тон ќе фрчат, ќе летаат муабетите како Анчелоти и Челзи се благи фаворити (истото и Анчелоти ќе го збори во стилот "има играчи што ќе го покријат Руни, незгодни се, ова она..."), абе да си мислиме дека на терен ќе се залапаатТоа и ми е зборот.Секогаш вака правел Фергусон.
Ако треба Руни и на штаки ќе излезе,ама ќе игра.
Ништо не се знае..