Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја се пријавувам за во Шенклис :D

Идам и ја у Шенклис...

Мило ми е за Харгривс, ептен ми е криво што година и пол не играше поради повреда, многу добар играч, од оние тивки работници во тимот, кои не се експонираат а вршат голема работа... Ќе биде одлично да се врати во препознатливата форма...

333xrnm.jpg

Да, да слики од маичките после уткмица у недела, до тогаш ни ја точно не знам како ќе изгледаат. Иначе ако беше со Милан у Шенклис, тогаш ќе те има на список или ако некој порачал у твое име.

Аха, епа не бев со Милан у Шенклис, и сега кој го води тој список? Кај кого да порачам...многу нејасно ебаго :).

Аха, епа не бев со Милан у Шенклис, и сега кој го води тој список? Кај кого да порачам...многу нејасно ебаго :).

Епа за жал, списокот за маичките беше предаден за печатење уште во понеделникот. Инаку сега нема моментално список кај што може да се порача, ама ќе праам ја муабет со другиве па ќе ти кажам ако има некои промени.

Кој и да е само да не е ЦСКА. Не им идеше на нашиве на тој тапа терен во Русија, башка незгодни се. Барселона можеби е силна, но не е непобедлива :helou:

Мојата прогноза за ждрепката е:

Манчестер Јунајтед - Лион
Бордо - ЦСКА
Арсенал - Баерн
Интер - Барселона

Мислам дека вака би било ептен кул :pos2:

Ајде дајте ни ја сега Барса со првиот натпревар на госте

ДАЈТЕ ЈА БАРСА !!!!!!!!!!!!

Мој тип:

ЦСКА-Барселона
Интер-Арсенал
Манчестер-Лион