Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи изгледа не ја научиле лекцијата од нас како се игра против Шинтер:pos2:, инаку ајде сега Цска во 1/4 финале и послето готово ја враќаме титулата од 2008 кај што треба да биде.:tv:

Велбек се враќа од позајмицата, оди на операција

Levski supporters follow example of Manchester United's Red Knights

610x.jpg

Маичката :wub:

Ајде сега ЦСКА да се падни :zlo:

Ај смачкавме една „голема“ екипа, сега сакам да ни се падне ЦСКА, ама осеќам ќе ни се падне некој тежок противник.
Сега Челзи ќе се насочи само кон првенството, па затоа сакам да ни се падне ЦСКА на пример.
Ама Челзи како очајно играат повеќе ме плаши Арсенал иако губат од големи тимови, барем малите ги тепаат како-така.
Сега овој период ќе ни разјасни многу работи, прво со Ливерпул дома, е сега МОРА да ги тепаме, 3 пати губиме по ред од нив, порано ни беа редовни пациенти, па работите се сменија, ај пак нека се сменат. И секако дербито на Олд Трафорд со Челзи... Нека заврши како лани.

Јас искрено (ако поминат вечер) ги сакам барселонците...да се обрачунамо :icon_lol:

Јас искрено (ако поминат вечер) ги сакам барселонците...да се обрачунамо :icon_lol:

Барса за у финале нека биде :smir: сега некоја полесна за и нашите да одморат и полесно да стигнат до финале па таму барса да го :pusk:

Eeeeeeeeeej има некој и со нас шо сака да игра у 1/4 финале:):pipi:

Не бе,Барса кога сака нека биде,само не во финале..Во финале сакам Ферги vs. Мурињо,ќе биде многу јако :)..Јас најмногу ги посакувам Баерн,оддамна не сме играле со нив,а ако не они тоаш ЦСКА или Бордо/Олимпијакос,ама ќе биде јако и со Барса :vozbud:

Челзи изгледа не ја научиле лекцијата од нас како се игра против Шинтер:pos2:, инаку ајде сега Цска во 1/4 финале и послето готово ја враќаме титулата од 2008 кај што треба да биде.:tv:

Во овој момент Манчестер е најслабиот противник од сите 1/8 финалисти. Кој и да биде противникот освен Арсенал ќе бидете елиминирани!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom