Ddime
████████████████████
- Член од
- 18 февруари 2007
- Мислења
- 5.076
- Поени од реакции
- 212
Знае некој да ми каже каде во Скопјево освен во Саломон се продаваат добри ролери?:wink:
Пазар бит, пазар ауто.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае некој да ми каже каде во Скопјево освен во Саломон се продаваат добри ролери?:wink:
Често патувам накај Софија, ќе наминам во продавницата што ми ја препорача. Ти благодарам многу.
А инаку, чисто од љубопитност, Head се лоши ролери или робата што ја носат тука е шкартовина?
А за К2 што мислиш?Head општо се лоши ролери зошто тие од скоро почнаа да произведуваат и не се сериозни во работата и вадат ролери онака без многу вложување во нивна обработка (користат прости и евтини шеми) туку сметаат дека на славата што им е со скии и сноуборд (или поради тоа што се заедно под корпорација со Babolat дека со славата на Babolat) ќе продадат и ролери. Згора на тоа гледам по која цена ги продаваат, а го знам газдата и знам дека СЕЧЕ те. УБИВА на цени така да ролерите не се скапи што значи он ги зема по некоја банална цена. Најубаво е кога некоја фирма произведува само еден тип на продукти, на пример заработува од ролери и инвестира само во ролери и опрема за ролери. Многу фирми во минативе 10 години што беа врв пропаднаа (Roces, Rollerblade, Hyper, Senate, Mindgame од скоро и Salomon одкако ги продадоа).
Види на интернет било што Powerslide и ако сакаш нешто ќе им кажам да ти го донесат во Vertigo.
Сајтот ти е www.vertigo-skates.com имаш таму и адреса и мапа како се стига
Нема гајле било што и да те интересира прашај, бар во ова имам премногу искуство и информации![]()
А за К2 што мислиш?
Неодамна зедов понов модел на ролери, К2, фитнес, и сум задоволна.
Имав претходно шкарт ролери, и баш се чувствува разликата.
К2 како што гледам би требало да се добри, немам многу искуство со нив само. Али ми имаат зборувано дека биле добри. Од кај ги зема, кој модел и по која цена и ќе ти кажам детално?![]()
K2 - Alexis.
Инаку не сум точно сигурна, ама мислам 7000 и нешто ги земав, или 8000, појма немам, не ми текнува...
Вакви се, само друга боја
![]()
![]()
Оваа ролерка е мојот сон!
Иначе возам веќе 4 години на стаза и претходно ко мал!Иначе имам моментално к2 и уште едни Salomon ама не ми направија мерак нешто посебно!Иначе овие на слика што ги ставив се ептен јаки и еден тип постар ги има на стаза!Многу се јаки!:helou:
До сега Roces не сум имал!Ти викам К2 и Саломон!Ама ови К2 ептен брзо ми се изедоа тркалцата,па правев рокади!Иначе ептен се скапи тркалца да купуваш па затоа мењав со предни,задни и така натаму!А овие што ги ставив на сликата се со 4,ама тој типот на стаза што вози му се со 5 и ептен е гром!Многу брзо идат!Тој веројатно ги купил од странство пошто тука вакви немам видено!:helou: