Колку често носите штикли, и какви штикли поседувате ? upload слики ваши

Член од
9 декември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Колку често нисте штикли? дали само за излагање навечер или и преку ден кога шетате какви имате дома и .....

јас носам многу често навечер, преку ден и дома имам некои 5-6 пара на висина од 5-10 а вие ? :D

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
нит преку ден нит за излагање...старка, патика...:toe:
Исто.

Имам два пара чизми на многу ниска штикла, скоро неприметлива, кои ги носам преку ден. 10ка/12ка штикла неам намера да облечам уште едно 10 години. А можеби не и тогаш.

Член од
11 март 2010
Мислења
11
Поени од реакции
3
јас сум фанатик за штикли....имам преку 60 пара во разни бои и модели и сите се тука некаде 8,10,12 цм.....и ги обожавам....на ниско се чувствувам чудно.....

п.с : од секогаш сум сакала + 10 сантиметри на висина па може за тоа компензирам

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Јас не можам да издржам долго на штикли али појше имам обувки на штикла отколку ниски. На штикла можеш да најдеш многу убави модели, ниски убаво се наоѓаат поретко. Ова посебно за чизми важи. Барем јас така мислам.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.127
Поени од реакции
30.219
Откога ми падна пола нокт, благодарение на штиклите, ги носам еднаш у 5-6 месеци.

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
Ги имам мнооогу, ги носам без разлика дали е вечер или денско време.
Иначе ги обожавам оние со висока платформа :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
За навечер за излегвење обавезно по штикли.Преку ден вака за до на кафе по патичиња одам најчесто.
Саботата си купив од Bata исти вакви:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
јас сум фанатик за штикли....имам преку 60 пара во разни бои и модели и сите се тука некаде 8,10,12 цм.....и ги обожавам....на ниско се чувствувам чудно.....

п.с : од секогаш сум сакала + 10 сантиметри на висина па може за тоа компензирам
ај кажи ми дека се заебаваш.. над 60 пара!? !? !? не не не.. неможам да поверувам...

П.С некако слабо ви иде со штикливе кајганџики?

I

IBIZA SOUND

Гостин

slucajno da ne imas prodavnica za obuvki :):):)

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
OBOzavam stilkiiiiiii iam premnogu i stalno si kupuvam..pasija mi se:) gi nosam pretezno za ve4erni izleguvanja, a za preku den isto samo gledam poniski za da ne mi otecat nozete. navukata sum na niv dodusa ama gledam da ne preteram:) sakam da nosam sekakvi stilovi obozavam cizmi na stikla:)
eve gi moite postedni sto si gi zemav od solun H&M za samo 30 evra:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само на матурски, свадби, веридби и такви свечености. Имам 2 пара ама ко да ги немам исто, можам слободно да ги рентам од што слабo ги облакам :pos2:

Како прво имам проблеми со грбот и ми страда, боли многу, ме замараат. Како второ, за парите што ќе ги дадам за штикли ќе се изнакупувам патики ехеее :vozbud: (голем фанатик сум на патики), исто како членката погоре, стриктно патика :)

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Не носам штикли барем не досеа, патика си е патика бе.:smir:

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Преку ден патики/ниски сандалчиња.
За искачање зависи... за у парк патиче, за во кафич високи сандали (мрзам салонки) а во зима високи чизми.

Kajgana Shop

На врв Bottom