Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.743
- Поени од реакции
- 27.742
е брао, сеа јас сам ќе бидам.П.С. За Snatch.....се симна сега седнувам да го гледам
е брао, сеа јас сам ќе бидам.П.С. За Snatch.....се симна сега седнувам да го гледам
Не си го гледал? Не си сам, и јас го немам.е брао, сеа јас сам ќе бидам.
фала на друштвоНе си го гледал? Не си сам, и јас го немам.
не не ,овај само за во предлог не е...3 пати го пуштив ,еднаш до 10та минута,се откажав,па до 30та минута и третата шанса до сат време али буквално во филмов ама воопшто нема ништо смешно. Барем во Get him to the greek иако долг имаше моменти кога се згазив од смеење но ова е тотална катастрофа.http://www.imdb.com/title/tt0800039/
Forgetting Sara Marshall 2008
Го немав гледано до сега, а пред некое време го глеав Get him to the Greek што му доаѓа како продолжение.....типично америчка "лимонада" за да си ги одмориш можочните клетки.
I gave this movie a chance only because it had very good reviews. After seeing the trailer I thought - what an unfunny movie full of clichés. But I decided to give it a shot because trailers often don't portray the movie very well. What a waste of time... The movie is worst than the trailer and after spending 2 hours watching it, I couldn't recall one single line that made me laugh. The funniest parts of the movie were the CSI parodies, but that also is pretty passé. I couldn't relate to any of the characters nor hope that they will be together, because I found them utterly stupid. The plot is extremely predictable and inconclusive. Unintelligent comedy for people who are either still in high school or feel that way mentally.
Филмов ти е ставен во темата предлог за филм. Are you serious?Titanic 2
И ја би им го препорачал. Филмов може да ве насмее повеќе и од монти пајтон...Филмов ти е ставен во темата предлог за филм. Are you serious?
Комедија е? Стварно, врска немам. Првпат слушнав за Титаник 2, затоа ме зачуди тој предлог.И ја би им го препорачал. Филмов може да ве насмее повеќе и од монти пајтон...
Мислам дека не е комедија. Туку е од оние филмови, so bad that it's good..Комедија е? Стварно, врска немам. Првпат слушнав за Титаник 2, затоа ме зачуди тој предлог.
А што е приказнава, продолжение или римејк?Мислам дека не е комедија. Туку е од оние филмови, so bad that it's good..
Искрено везе немам, пошто го немам гледано. Ама знам дека комедија 100 % не е. Еве Рубин Ред пошто го има гледано, може да ни ја одгатне мистеријатаА што е приказнава, продолжение или римејк?