Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.912
Поени од реакции
11.267
Lucky Number Slevin 2006

Првите пола саат ми делуваше на тежок е*иветарски филм али последните пола саат дефинитивно направија да ми се допадне филмот. На почетокот навидум како што кажав делуваше на филм како од мајтап направен но последната третина ја открива и тоа како јаката содржина на филмов. Топла препорака до сите што сакаат добар трилер.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
http://www.imdb.com/title/tt0800039/

Forgetting Sara Marshall 2008

Го немав гледано до сега, а пред некое време го глеав Get him to the Greek што му доаѓа како продолжение.....типично америчка "лимонада" за да си ги одмориш можочните клетки.
не не ,овај само за во предлог не е...3 пати го пуштив ,еднаш до 10та минута,се откажав,па до 30та минута и третата шанса до сат време али буквално во филмов ама воопшто нема ништо смешно. Барем во Get him to the greek иако долг имаше моменти кога се згазив од смеење но ова е тотална катастрофа.

еве нешто од имдб што го портретира тоа што го изгледав
I gave this movie a chance only because it had very good reviews. After seeing the trailer I thought - what an unfunny movie full of clichés. But I decided to give it a shot because trailers often don't portray the movie very well. What a waste of time... The movie is worst than the trailer and after spending 2 hours watching it, I couldn't recall one single line that made me laugh. The funniest parts of the movie were the CSI parodies, but that also is pretty passé. I couldn't relate to any of the characters nor hope that they will be together, because I found them utterly stupid. The plot is extremely predictable and inconclusive. Unintelligent comedy for people who are either still in high school or feel that way mentally.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Далеку е од комедија филмот. јас го имам цел изгледано и искрено мислам дека го гледав само ради Мила Кунис.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро бе, кој будала го праел трејлерот за Resurrecting the Champ?

Па ебате беља, цел филм е раскажан во него, дури и "twist-от"...ме заинтересира трејлерот, си викам сеа филмот ќе има нешто интересно. Али не бе, ако уште еднаш јас гледам трејлер за некој филм.... : )

Н

'Никола'

Гостин
И ја би им го препорачал. Филмов може да ве насмее повеќе и од монти пајтон...
Комедија е? Стварно, врска немам. Првпат слушнав за Титаник 2, затоа ме зачуди тој предлог.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Комедија е? Стварно, врска немам. Првпат слушнав за Титаник 2, затоа ме зачуди тој предлог.
Мислам дека не е комедија. Туку е од оние филмови, so bad that it's good..:)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
А што е приказнава, продолжение или римејк?
Искрено везе немам, пошто го немам гледано. Ама знам дека комедија 100 % не е. Еве Рубин Ред пошто го има гледано, може да ни ја одгатне мистеријата :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И да го раскаже без спојлер oпцијата сигурно не губиме многу :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom