Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
The Town 6.5 од мене, јас имам строг критериум :)

Ќе го изгледам и јас ќе ви кажам, да не се карате веќе, преку таквото сте ми :)
Ти Бенитез да шутиш, 2 месеци ве трпевме со Син. Тука јас и Јонзе се расправаме :)

The Town 6.5 од мене, јас имам строг критериум :)
Пак е поблиску до мојата бројка, ама го чекаме Iceboy пошто него му го препорачавме (ем непрепорачавме) :)

АЈ јас падобранец малку да ви се умешам.The Town гледам го оценувате па да кажам мое мислење.За мене беше просечен филм ,не можам да дадам негативна критика бидејки како таков од тој жанр сепак беше на некое солидно ниво и со некој оригиналности за кој се потрудиле да ги не ги копираат од другите слични на него ,но не можам да дадам и некој посебно позитивни критики бидејки некако за филм од тој жанр ми беше премногу Slow Motion во смисол на акција и неизвесност.6/10

Абе солиден е филмот и незнам зошто сите кога ќе прочитаат дека филмот е со ограбување очекуваат нешто слично како Оушн, Банк Џоб, Паблик Енемис и бла бла од мене филмот има солидна 7ца.

Пак е поблиску до мојата бројка, ама го чекаме Iceboy пошто него му го препорачавме (ем непрепорачавме) :)

Да се разбереме за мене 6.5 е надпросечен филм но не одличен. 5 - просек, само колку да не настанат забуни како за еден друг филм :)

:tapp:многу добри дискусии... 10/10 за сите :smir:

Aко сакаш квалитетни дискусии врати се неколку страни поназад, малце зезање не е на одмет :)

да бе, си имате вие предности кај Iosono.. Да беше некој друг, досега ќе фрчеа жолти и црвени :icon_mrgr

да бе, си имате вие предности кај Iosono.. Да беше некој друг, досега ќе фрчеа жолти и црвени :icon_mrgr
За вака тешки обвинувања размислувам да ти фрчнам еден црвен за шерифување по тема :)
Ама нема, не ме најде лош ден. Јас модерирам, ти уживај си. Темава е отворена за да има послободна дискусија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom