¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Okej, od 1 do 10, kakva ocenka mu davas?
Jas 2.
Jas 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве:Okej, od 1 do 10, kakva ocenka mu davas?
Jas 2.

Ќе го изгледам и јас ќе ви кажам, да не се карате веќе, преку таквото сте миЕве:
http://forum.kajgana.com/showthread...ка-рецензија&p=3942922&viewfull=1#post3942922
Чекаме Iceboy да каже кој е поблиску и завршуваме со овој филм, ок?![]()

Ти Бенитез да шутиш, 2 месеци ве трпевме со Син. Тука јас и Јонзе се расправамеЌе го изгледам и јас ќе ви кажам, да не се карате веќе, преку таквото сте ми![]()

Пак е поблиску до мојата бројка, ама го чекаме Iceboy пошто него му го препорачавме (ем непрепорачавме)The Town 6.5 од мене, јас имам строг критериум![]()

Пак е поблиску до мојата бројка, ама го чекаме Iceboy пошто него му го препорачавме (ем непрепорачавме)![]()

Кој губи има право да се лутиIoSono ne lobiraj samo![]()

многу добри дискусии... 10/10 за сите :smir:многу добри дискусии... 10/10 за сите :smir:

Aко сакаш квалитетни дискусии врати се неколку страни поназад, малце зезање не е на одмет![]()
За вака тешки обвинувања размислувам да ти фрчнам еден црвен за шерифување по темада бе, си имате вие предности кај Iosono.. Да беше некој друг, досега ќе фрчеа жолти и црвени :icon_mrgr