Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Последно што гледав од него беше Seed, големо ремек дело со мала оценка. Точно дека многу експериментира, ама и не сака да троши огромни буџети за да создаде еден филм. Повеќе би рекол дека штеди, затоа слаб квалитет му имаат филмовите.
Се зезна многу со Far Cry мислам.
Seed му е многу добар филм, само му фали полирање според мене. Во него успева да го крени нивото на ужасност многу високо и го прави филмот доста тежок.
А иначе најмногу се зезна со House of the Dead. Far Cry е солиден акционен филм.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
За Уве Бол-не знам зошто,ама ги имам гледано "House of the dead" i "Alone in the dark" eдно 10000000000000000000000 пати и никако да ми здосадат.

ПС:Ghost rider 2 има да биде крш исто како кецот(ако не и бетер).

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Епа не се досадни. Каде на друго место има азијатка облечена во облека обоена како американското знаме како.... да не спојлерисувам. И такви мити работи.

Еве сега го изгледав и Alone in the Dark, и ми се собра... двоцифрена бројка на изгледани филмови од тој режисер :vozbud: :icon_lol:
Технички филмот е ептен добар. Забележително добра фотографија, добри ефекти, асално музиче, а со сето тоа добро средена акција. Сценариото е тапа, неоригинално но прифатливо во ваков филм. Се на се, забавен филм, во никој случај лош.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Дечки дај кажете нешто за филмов(Mission London) пошто сега видов реклама дека ќе игра во кино...а филмот е пуштен уште од април....али ајде тоа него најбитното е што:

Филмот е бугарска комедија,и внатре игра и Мето Јовановски...а по трејлерот ми изгледа како не баш ефтин филм!

Па го има некој од вас гледано или барем дали имате слушнато???

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.615
Поени од реакции
6.415
го има ли некој гледано филмот? Тие што го имаат гледано ми викаат дека бил многу психопатски и дека ќе ти го расипа денот? ај ако може рецензија ако го има некој гледано :)

T

Tetro

Гостин
го има ли некој гледано филмот? Тие што го имаат гледано ми викаат дека бил многу психопатски и дека ќе ти го расипа денот? ај ако може рецензија ако го има некој гледано :)
Има рецензиииииии за Српски Филм на оваа тема побарај, и на другата исто, само треба да побараш....

Не ги загадувајте филмските теми додека не прочитате како се комуницира на нив.
Сакате по линија на помал отпор некој да ви дава рецензии? Разбуричкајте малце по темиве.

Инаку, треба јак стомак и филмска едукација за да ја разбереш уметноста на дотичниот филм. :wink:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Не вакви работи во Предлог за филм, до кога ќе викам по вас???
Не сум го гледал филмот ама колку што разбрав нема да ти го расипе денот, ќе ти го расипе животот.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Aronofsky имал нов филм, а ?
Еден од поталентираните млади режисери.
Black Swan. Мора да се изгледа.
Доколку некој ме предвари, нека пише кратка рецензија.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Aronofsky имал нов филм, а ?
Еден од поталентираните млади режисери.
Black Swan. Мора да се изгледа.
Доколку некој ме предвари, нека пише кратка рецензија.
Black Swan е филм кој го чекам веќе со месеци.
Аронофски ми е еден од поомилените режисери, Pi и Requiem for a Dream му ги обожавам!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Уште е на тиња снимка а колку време помина, страшно! излегоа во исто време со Инсепшн кој веќе го има во 1080п а овој уште не е ни двдрип :pos:
Inception
Release Date:
16 July 2010 (USA)

The Social Network
Release Date:
1 October 2010 (USA)

:smir: (слабо смајли така?:D)

Го има веќе, барајте торенти :)
Не, го нема. Не ги лажи децата...

Бреј, човек ќе помисли дека барем од овие двајцава psyside и mettalhamer со вкупен број на постови од скоро десет илјади би добил валидни информаци... ама ништо и од нив.

Да не забегуем, имам нов омилен глумец, Jared Leto :D можеби не омилен ама у топ 5 е гарант.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Не, го нема. Не ги лажи децата...

Бреј, човек ќе помисли дека барем од овие двајцава psyside и mettalhamer со вкупен број на постови од скоро десет илјади би добил валидни информаци... ама ништо и од нив.

Да не забегуем, имам нов омилен глумец, Jared Leto :D можеби не омилен ама у топ 5 е гарант.
Додај ги и моиве 8 000 кон тоа дека уште нема ДВД Рип :)
Да погодам, го гледаше Немо,а? :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Дааааааааааааааааааааааааааааа најубавиот филм евер

иначе да dvd rip нема ама со датите се помешал чичо ти psyside

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.603
Излезено е нешто на torrentz. com
симнувам некој Black Swan[2010]DVDRip XviD-NhaNc3
бавен ми е нетот, ко ќе се симне цел, ќе ви кажам дали е лажен :)
Release Date:

3 December 2010 (USA)

Ако е ДВД-рипот вистински Марти Мек Флај од Back To The Future може да ти свирне под пенџере :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom