- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
На македонски е, ама на латиница.И што е финтава што на имдб вториот дел од Deathly hallows е на српски?
На македонски е, ама на латиница.И што е финтава што на имдб вториот дел од Deathly hallows е на српски?
Ме заинтересираше трејлерот и го изгледавПоследен гледан филм ми е Sunshine (2007), сонцето изумира... астронаути одат да го спасат, јас како да ја промашив темата ама сепак не, препорака да го видите и да го продискутираме... има зошто - отворете ги очите (тие кои го гледале и ЗАБЕЛЕЖАЛЕ) нека пишат што по ѓавола значат?
А можно е филм што е 3д да го најдеш во не 3д?Дали Jackass 3D по торентите е во 3D или е во обична снимка?
Да, можно е. Треба да имаш 3D наочила (наочари де), графичка и монитор за 3D, инаку не би ги имало ефектите.А можно е филм што е 3д да го најдеш во не 3д?
И од мене една препорака за оние кои не го гледале,филмот е навистина одличен и е ужасно потценет на Имдб.Расположените за добар трилер да не му ја мислат многуЛеле еј колку добар филм. Напнат трилер и доказ дека со малку буџет може да се направи многу добар филм. Го имаме Вуди Харелсон кој со неговата девојка патува со воз низ Сибир. Снег колку сакаш. Во возот се среќаваат со друг пар. Дечково од другиов пар почнува да флертува со девојкава. Вуди Харелсон несакајќи ќе го пропушти возот и ќе почнат да се заплеткуваат работите, многу. Во возот доаѓа и инспектор, феноменалниот Бен Кинсли.
Филмов не е љубовен, иако според раскажувањето мое така изгледа. Глумиците се преубави. Transsiberian од мене има 10/10.
Графичката и мониторот да подржуваат 3D или да бидат наменети за гледање на 3D филмови ?Да, можно е. Треба да имаш 3D наочила (наочари де), графичка и монитор за 3D, инаку не би ги имало ефектите.
И од мене има позитивна оценка филмов,се слагам со набројаново:smir:Бетмените на Нолан ви беа добри? Bullshit, Kick Ass е класи подобар од тоа. Одлично смислена приказна, интересна нарација, солиден дијалог, актерската екипа така-така. Ми се допаѓа што е реално среден. Супер херојот не станува ѕверка преку ноќ, потребно е време да се ослободи ѕверот одвнатре.
Да не ја тупам, ова е a must see movie.