Z
zmej gorjanin
Гостин
Секоја чест за филмов, имаш зеленко од мене. Го гледав вчера, иако не бев отпимист првиот пат кога прочитав за што се работи. Обично не сум многу по оние романтични драми каде што главниот лик постојано се самоанализира и е опседнат со своите љубовни проблеми. Ова беше исклучок, ликовите неверојатно добро се развиваат како дејствието се одвива, особено добро е разработен психолошкиот профил на главниот лик. Практично нема никакви импровизации, се е доловено до детал преку дијалозите, додека гледаш се добива некој филинг ко да читаш драма со психолошко-љубовна сижетна линија. Со еден збор филмов е класа, а класа е и глумата на Џон Кјузак, само не знам како High Fidelity успеал да ми остане неизгледан до сега. Од мене има 10 ка, а ти ако имаш и некои други вакви предлози обавезно пиши.High Fidelity
![]()
Џон Кјузак е сопсвеник на продавница за плочи и ке му се скара женската. ХахаааааааааааОва е нај добра рецензија што сум ја напишал ди сега
Не озбилно, филмов ми е гледан 3-4 пати и тоа се на ТВ го имам начекувано. Мислев и дека е по стар ама ете од 2000 бил. Закон филм според мене, нема да ми биде досаден и пак да го гледам, се сетив на него и решив да ви направам услуга да го изгледате поради тоа што и јас сум по потрага по добра комедија во последно време, па решив да вратам и јас со нешто на општеството.
По обичај нема да добиете повеке информации од мене за што се зборува во филмов освен за тоа што на Џон Кјузак му се скара женската, и дека Џек Блек е музички фанатик вработен во продавницата.
Имам многу многу многу филмови изгледано во животот и овој е еден од подобрите.
оцена 10/10 нормално
Поздрав