Guns N Roses во Белград (одржано)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Има некој информација зошто е презакажан концертов?

Член од
11 април 2009
Мислења
46
Поени од реакции
4
Има некој информација зошто е презакажан концертов?
Презакажано е пошо ќе ја продужат турнеата у Америка колку шо знам... Ама зашо тек у есен, појма немам.
Како и да е ќе идам :) Можда не е тоа тоа без Слеш и компанија ама сепак не би ги пропуштила :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Едно е дека не е исто без Слеш а од друга страна пак Аксел не е тоа што беше... од дроги, алкохол и други срања гласот му е за нигде булшит ама ај тоа може да пројде:)
За ова зборам
Омилената песна ми се слоши дур ја слушав
Друго е проблемот
Колку што знам концертот ќе биде промоција на Chinece Democracy а Chinece Democracy е тотален промашај една добра песна нема во албумот а за да го слушам тоа искрено не ми се фрлаат пари уште толку ќе ми се одмилат песните

Член од
11 април 2009
Мислења
46
Поени од реакции
4
Едно е дека не е исто без Слеш а од друга страна пак Аксел не е тоа што беше... од дроги, алкохол и други срања гласот му е за нигде булшит ама ај тоа може да пројде:)
За ова зборам
Друго е проблемот
Колку што знам концертот ќе биде промоција на Chinece Democracy а Chinece Democracy е тотален промашај една добра песна нема во албумот а за да го слушам тоа искрено не ми се фрлаат пари уште толку ќе ми се одмилат песните
Тачно, али ако глеаш така, ни Слеш не е тоа што бил. Не може ни да очекуваш да бидат тоа што биле, а по толку дрога и алкохол добро е и што се живи :/
Снимкава ја гледав и не е ништо посебно, али не е ни толку лошо, имале и полоши настапи. Крај краева, барем Аксел е трезен и не се тепа со публиката...икс_де
Chinese Democracy кога излезе неможев да го смислам, ама сега ми е онака, прелазна оцена. Има ок песни, само што фората е што не сум навикната да ги гледам во такво светло. Прилично го имаат сменет стилот. Далеку е од стариот, добар звук од 80тите, ама јебеш - годините си го прават своето...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Е ова ке биде јако во белградска арена. А и не е фер, зашто сите не заобиколуваат? Зарем ние немаме публика? Во Србија дојдоа мнооогу познати пеачи, 50 цент, сега токио хотел, а и гнр. ГНР не се пропушта. Каква Металика бе

За ова зборам
Друго е проблемот
па јас нема да одам само да ги слушам песните. Главно ке одам да го видам Белград, уште поглавно одам да ги видам ГНР. Не е само тоа што немаат убави песни, а според мене и имаат убави од Chinese Democrasy, туку и да се прошета!

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Металика вс Гансенроузес. Кои од кои поголеми позери.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Не е одложено! Во четврток е :)
И модераторот беше напнат од еден негов братучед на темата, и во знак на протест поради доцнењето со настап во Edit: Ирска нема да смени датум. Може само после концертот да сменам во наслов, одржано :pos:

Член од
21 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Одржано, видено, феноменално си поминав, огномети, оган и други срања..Не можам ни да опишам супер беше ги чекавме до 11.30 ама се исплати.. Имаше две предгрупи една од Србија друга од Канада и тие беа океј ама кога дојдоа овие цела Арена ја дигнаа на нозе.. Кој бил знае..Кој не да му е криво :)

Kajgana Shop

На врв Bottom