Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Некој премногу влегол во филм. И секако, секој може да влезе во фамилијата, нормално доколку има место, а место во последно време има, од мајмуни што сакаат да изиграваат шефови. :pusk:

Кој ја напуштија фамилијата ?

Нова мисија: Принцот во светот на мафијата наметнува диктатура...

Тежок стана животот во нашиот свет, власта на princ стана неподнослива, време е да се врати донот на мафијата. KILL THE PRINC !!!!!

1. Одете во "Пребарувај" од левото мени
2. Најдете го играчот "princ"
3. и УБИЈТЕ ГО

Со успешното завршување на неделната мисија покрај стандардните придобивки како моќ и пари исто така ќе добиете и 1 златен поен.
Златните поени ќе можете да ги искористете за купување на специјални оружја и други разни помагала.

И се е добро ако типот нема 331180 моќ. Тие со 1,5 милиони моќ највише ќе може да го напаѓаат. Тие што се над никако. Што значи неможеме да ја освоиме мисијата.

Награда: 10 милиони евра и 150 илјади моќ.

пфф .. која власт на принцов со 331 180 моќ :tv:

ne dupi neso adminov izglea

5 пати е послаб од мене.:toe:

си игра ташак админо

Од колку до колку се отворени регистрациите? Ми треба за другар да се регистрира, или пак ако имате некој акаунт што не го користите пратете го на тука. :wink:
Знае некој?

Знам дека не ме дружите, затоа морав сам да праам фамилија:(

Брат ја да ти кажам каков мафијаш сум нема да веруваш. Иам два пита, иам луѓе шо работат за мене, ако си заинтересиран пиши ми пп ќе најдеме нешто и за тебе.

Бре бре занесљак, како ти е никот на мафиата бе ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom