Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
јас кажаВ кој сака нека си оди од кајгана нема да го молиме да остане ... има во кајгана играјачи кој имат милионски суми на пари кој ако ги уложат во мок може да избиеме и на 2ро место...= )

Одјеби ги бе, им вратив вие сте послаби од Кајгана :pos2:

глеј сеа овој Ајдук има 80000 а ја имам 25000 моќ и па ми вика дека е 5 пати послаб од мене

Па он е појак од тебе 5 пати шо го напаѓаш кога е по јак од тебе ? :wink:

јас кажаВ кој сака нека си оди од кајгана нема да го молиме да остане ... има во кајгана играјачи кој имат милионски суми на пари кој ако ги уложат во мок може да избиеме и на 2ро место...= )

ne milioni nego miljardi:)))

pa imam de 40m mok dosta mi e sea za sea ako kupam za site od narodna i svajcarska so imam ke treba da bidam prv u mok i samo 10-20 dusi posle ke mozam da napagam site drugi ke mi bidat po 5 pati slabi:)))

шо бе некои испаднале :)
ќе им дале титула Дон и лижавче :)
абе деца деца :)

Waaaaaa зашто избегавтееее, aи вратетесеееее :(

Само смешно е колку напињаа дур беа во нашава фамилија, Ѓорче Бој посебно, е неможе секој да биде глава бе дете. Затоа сега лижавчиња и титула ве влажнат во други фамилии.

Waaaaaa зашто избегавтееее, aи вратетесеееее :(

Само смешно е колку напињаа дур беа во нашава фамилија, Ѓорче Бој посебно, е неможе секој да биде глава бе дете. Затоа сега лижавчиња и титула ве влажнат во други фамилии.

киксинов бате нека си одат сите ако сакат ке останаме ние лојални ...

Некој за организиран? Одамна не сум праел. Али по 500к, не со 20 да се стаите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom