Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
Metono1[mkd];3435901 напиша:
Како да ја скријам локацијата во градот кај што се наоѓам?
btw ако овој Dekac е од форумот, нека се засрами. Почетник, и сега дошол и ме напаѓа. Шапшал.
Скриена ти е ама тие што имаат купено од шпионската продавница сателит или (уште нешто ама не ми текнува во моментов) можат да ти ја видат локацијата.

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Sto e toa sto ovozmozuva vselenskata stanica a ne moze satelitot?

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
Sto e toa sto ovozmozuva vselenskata stanica a ne moze satelitot?
Е да вселенска станица беше. Е видиш ова и мене не ми е јасно. Јас имам сателит и ги гледам локациите (градовите) на сите. А пишуваше дека со сателитот можеш да ја гледаш локацијата само на еден, а со вселенската станица на сите. Можеби им е некаква грешка незнам.

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Како да купам железничка или аеродром? А хакнувањето е во мисии за експерти и неможам да ги извршувам. А ништо не ми пишува во објаснување кај тие три мисии само бело правоаголниче :S
хахахха зашо си почетник затоа боље да не трескаш вакви работи и ја бев почетник али ми работеше кликерот мисли малце:pos2::pos2:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
украдов кола, како ја и ја намалам штетата? Беше на 35 %, се истркав и победив и сега е на 50%. Како да ја поправам?

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
Metono1[mkd];3435923 напиша:
украдов кола, како ја и ја намалам штетата? Беше на 35 %, се истркав и победив и сега е на 50%. Како да ја поправам?
Стисни на Поправи.

хахахха зашо си почетник затоа боље да не трескаш вакви работи и ја бев почетник али ми работеше кликерот мисли малце:pos2::pos2:
Знам јас, ама што знаеш, сепак е подобро и да прашам. Затоа е и темава да се прашуваме и да си помагаме, а не да коментираме непотребно :wink:
Еве кој и да праша јас ако знам, одговарам :wink:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Фала Чак Норис, доста ми помогна. Само како да најдам сега Сателит и Сеф? Барам низ продавница ама ги нема.

Прочитав, требало малце и да се побара.

Шпионска продавница во Берлин :)

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
Metono1[mkd];3435929 напиша:
Фала Чак Норис, доста ми помогна. Само како да најдам сега Сателит и Сеф? Барам низ продавница ама ги нема.

Прочитав, требало малце и да се побара.

Шпионска продавница во Берлин :)
Сателит во Берлин, а Сеф во Амстердам :)
Како ти е никот? Да ти кликнам на тајниот линк и да знам да не те напаѓам :) или ти мене :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Сателит во Берлин, а Сеф во Амстердам :)
Како ти е никот? Да ти кликнам на тајниот линк и да знам да не те напаѓам :) или ти мене :)
MCrew ми е никот, јас кликнав на твојот таен линк.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Купив Обезбедување и повторно ме напаѓат и зимат пари, аман бе? :(

H

hogar

Гостин
Metono1[mkd];3435999 напиша:
Купив Обезбедување и повторно ме напаѓат и зимат пари, аман бе? :(
обезбедувањето носи само моќ,треба заштита да си ставиш... иначе играва ја играм трет ден и вчера еден искомплексиран ме стави на листа и сум најбаран чистач во играта..1,380 000 евра за мојата глава:vozbud:

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
обезбедувањето носи само моќ,треба заштита да си ставиш... иначе играва ја играм трет ден и вчера еден искомплексиран ме стави на листа и сум најбаран чистач во играта..1,380 000 евра за мојата глава:vozbud:
И ја ја играм трет ден. Иначе ако те убијат смееш да регнеш нов акаунт?

H

hogar

Гостин
И ја ја играм трет ден. Иначе ако те убијат смееш да регнеш нов акаунт?
Ако те убијат се раѓаш за 24 часа,а нов акаунт можеш и сега да направиш..тој што ми се напна мене има акаунт и е доста јак,а овој што му го тепав беше клошар,така да можеш

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
Ако те убијат се раѓаш за 24 часа,а нов акаунт можеш и сега да направиш..тој што ми се напна мене има акаунт и е доста јак,а овој што му го тепав беше клошар,така да можеш
Аааааа епа ако те убијат, ќе се родиш пак, што се секираш :wink:
Сега несмееш да направиш нов акаунт, ќе те банираат админите така пишува. Колку можат да ги откријат тоа незнам ( и колку се замараат со тоа).

Kajgana Shop

На врв Bottom