Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
каде се купуваше кафетеријата ? и колку се заработува од неа

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
Автомобилски трки - старт
Полицијата те фати и ти ја зеде колата :mad:

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
Абе зашто неможам да ги извршувам мисиите за експерти?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Имаш купено железничка ? немаш, аеродром имаш? немаш... колку пати си ја хакнал страната на мвр ???
разгледај малце што се бара во мисиите

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
Имаш купено железничка ? немаш, аеродром имаш? немаш... колку пати си ја хакнал страната на мвр ???
разгледај малце што се бара во мисиите
Како да купам железничка или аеродром? А хакнувањето е во мисии за експерти и неможам да ги извршувам. А ништо не ми пишува во објаснување кај тие три мисии само бело правоаголниче :S

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Како да купам железничка или аеродром? А хакнувањето е во мисии за експерти и неможам да ги извршувам. А ништо не ми пишува во објаснување кај тие три мисии само бело правоаголниче :S
:zid::zid::zid:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
аеродром или железничка можеш да купиш на аукција ако случајно некој ја продава... и ти требаат многу пари да речеме 50 000 000 за железничка, а според твоите знаења за играва немаш ни милион, а хакнувањето ти е во злосторства во третиод таб... големи злосторства

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
аеродром или железничка можеш да купиш на аукција ако случајно некој ја продава... и ти требаат многу пари да речеме 50 000 000 за железничка, а според твоите знаења за играва немаш ни милион, а хакнувањето ти е во злосторства во третиод таб... големи злосторства
Го знам тоа, ама го гледам и ова

Хакни ја веб страницата на МВР
0% шанса да успееш :toe:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Како да ја скријам локацијата во градот кај што се наоѓам?
btw ако овој Dekac е од форумот, нека се засрами. Почетник, и сега дошол и ме напаѓа. Шапшал.

Kajgana Shop

На врв Bottom