Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
де бе деца читајте малце бе ...
хотел треба да се земе .. 5души сме само ... до утре ќе собереме ние 5милиони ... па ќе доете вие ... па пак со вас ќе собереме 5милиони па ќе дојдат уште 5 итн итн ...

многу постови се
не можам да читам се

ајде утре нека биде

Знам дека е забрането постирање на линкови ама кликајте овде, на тајниот линк на фамилијата Кајгана.

многу постови се
не можам да читам се

ајде утре нека биде

кога аплицирате ако можете да донирате ... донирајте ... и пишете порака до Донев колку сте донирале .. ако собереме и сега ќе се земе хотел ..

Според мене грешка е што дозволија со помал ранк да се направат фамилии,затоа што сега сите се излетаа да оформат фамилија и сеа немаат пари ни хотели да купуваат.Само ако како и да е па ке се послаби од нас кој и да е.
btw:Кој сака да се придржи кон нашата фамилија нека прати покана и ке биде разгледан од првите членови на фамилијата.Поз

Кога бевте први, не примавте нови членови. Ни објави војна ти. А сега дојде пак овде да постираш.
И одете сега сите кај Legenda.

а бре мене не ме вклучувате во фамилија?
Не си во Кајгана ?
untitl1269034089.png

кога аплицирате ако можете да донирате ... донирајте ... и пишете порака до Донев колку сте донирале .. ако собереме и сега ќе се земе хотел ..

малку ме има сиромаштија фатено
ама донирав 100к

скривајте ги

Не си во Кајгана ?
untitl1269034089.png

сум на листа за одобрување
кога ќе можат да ме примат ваљда
незнам како оди оваа работа

И тие што не се во фамилија може да донираат. Ајде донирајте за да купиме хотел. Ама пратете ми порака прво, за да ги тргнам одма парите.

A како можам да аплицирам за влез во фамилијата ??? Право ќе донирам 150.000 eura, толку имам моментално.

A како можам да аплицирам за влез во фамилијата ??? Право ќе донирам 150.000 eura, толку имам моментално.

оди во Зачлени се во Фамилија ...
напиши Кајгана ... на кирилица и со прва голема буква оти нема да прифати и тоа е

Оди во Членство, и пиши таму Кајгана.

донирав 500 000
еве сега уште 500 000 ....
кревај :)

Уште 2 милиони ни фалат.

Едит:
Донирав јас пак.
4.313.358 €

untitl1269035725.jpg

Поздрав и поправ до кајгана

Kajgana Shop

Back