aleksandarreal
Sport fanatic
- Член од
- 15 мај 2009
- Мислења
- 905
- Поени од реакции
- 276
абе као да влагам у наша фамилија нема нигде за членство овие од бадијала напраиле 2 у пм:helou:
Јас што сум?Почитува ве известувам дека нема да сум член на фамилијата кајгана пошто од јаките играјачи нема никој ... но ако ви треба помош во врска со нешто кажете ...
Собираме пари сега за да купиме хотел.абе као да влагам у наша фамилија нема нигде за членство овие од бадијала напраиле 2 у пм:helou:
:kesa:Почитува ве известувам дека нема да сум член на фамилијата кајгана пошто од јаките играјачи нема никој ... но ако ви треба помош во врска со нешто кажете ...
Јас што сум?
Како сакаш. Ама ако сите гледаат така, никој нема да дојде во фамилија.
Собираме пари сега за да купиме хотел.
а зошто шо те кошта?тоа е брате ...
цццццц немој така бе што повеќе се собереме посилни ќе бидеме сеа не ја летај и ти skydriver сам си кажа дека е пасивен играч затоа го немаПочитува ве известувам дека нема да сум член на фамилијата кајгана пошто од јаките играјачи нема никој ... но ако ви треба помош во врска со нешто кажете ...
ооо па ти веќе си бил кај [-_-]а зошто шо те кошта?
или имаш план у друга да одиш?
ооо па ти веќе си бил кај [-_-]
Епа зато ќе го јадиме од овие од Бадијала, тие веќе 2 имат... :jaj:
Абе сам ќе направам фамилија и сам во неа ќе бидам, и ќе ве тепам Кајгана Фамилија!!! Шоако немам доволно моќ, ко ја знам тајната на Чак Норис...
де бе деца читајте малце бе ...а бре мене не ме вклучувате во фамилија?