Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
абе као да влагам у наша фамилија нема нигде за членство овие од бадијала напраиле 2 у пм:helou:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Почитува ве известувам дека нема да сум член на фамилијата кајгана пошто од јаките играјачи нема никој ... но ако ви треба помош во врска со нешто кажете ...
Јас што сум?
Како сакаш. Ама ако сите гледаат така, никој нема да дојде во фамилија.

абе као да влагам у наша фамилија нема нигде за членство овие од бадијала напраиле 2 у пм:helou:
Собираме пари сега за да купиме хотел.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Почитува ве известувам дека нема да сум член на фамилијата кајгана пошто од јаките играјачи нема никој ... но ако ви треба помош во врска со нешто кажете ...
:kesa:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Јас што сум?
Како сакаш. Ама ако сите гледаат така, никој нема да дојде во фамилија.

Собираме пари сега за да купиме хотел.

тоа е брате ...

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
цццццц немој така бе што повеќе се собереме посилни ќе бидеме сеа не ја летај и ти skydriver сам си кажа дека е пасивен играч затоа го нема :)

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Епа зато ќе го јадиме од овие од Бадијала, тие веќе 2 имат... :jaj:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
A Lamija што не се стаи у наша фамилија?? кајгана би била 10 пати појака со него:helou:

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Абе сам ќе направам фамилија и сам во неа ќе бидам, и ќе ве тепам Кајгана Фамилија!!! Шоако немам доволно моќ, ко ја знам тајната на Чак Норис...

ivan_legenda

I`m LEGENDA
Член од
21 јули 2007
Мислења
101
Поени од реакции
2
Според мене грешка е што дозволија со помал ранк да се направат фамилии,затоа што сега сите се излетаа да оформат фамилија и сеа немаат пари ни хотели да купуваат.Само ако како и да е па ке се послаби од нас кој и да е.
btw:Кој сака да се придржи кон нашата фамилија нека прати покана и ке биде разгледан од првите членови на фамилијата.Поз

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Абе сам ќе направам фамилија и сам во неа ќе бидам, и ќе ве тепам Кајгана Фамилија!!! Шоако немам доволно моќ, ко ја знам тајната на Чак Норис...

Браво, најјак си...

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
а бре мене не ме вклучувате во фамилија?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
а бре мене не ме вклучувате во фамилија?
де бе деца читајте малце бе ...
хотел треба да се земе .. 5души сме само ... до утре ќе собереме ние 5милиони ... па ќе доете вие ... па пак со вас ќе собереме 5милиони па ќе дојдат уште 5 итн итн ...

Kajgana Shop

На врв Bottom