Tреба што побрзо да ја правиме фамилијата пошо веќе некои глеам ептен летнале со моќ:wink:Што бидна со фамилииве ке се прави фамилиа од кајгана ?
да да и ја го забележав истово у една фамилија по 15 души а пишува 5 хахахахахаххаа:pos2: у секој случај нека се прави фамилија што побрзоЧленови:
8 (Максимален број 5)
хахахахахахаха
OOZ 11.169.775 :nesvest:Tреба што побрзо да ја правиме фамилијата пошо веќе некои глеам ептен летнале со моќ:wink:
Have a nice day :wink:Вака сега Кајганџии.Ви ги читам постовите од самиот почеток на играта.Прочитав разни постови од типот:Кој е овој ОZZ,Chaos,LEGENDA, абе нека не ме напагаат,лелее ме скинал почивај во мир,само да оформиме фамилии ке видат они,ние со SKYDRIVE,SHADOW ке направиме фамилија и ке ги напагаме итн итн.Ајде сега да ве видам кај ви се тие кајгана1,кајгана2 па и 3 и 4.А во последно време гледам и бадијала се вмеша.Слободно кој сака нека направи фамилија и нека напаѓа.Друга работа никој од овие што се во оваа фамилија од самиот почеток нема спиено така да ке ви треба многу време да се кренете(а ние нема ќе си продолжиме да си играме како до сега).Трета работа не пробувајте да влезете во оваа фамилија,членовите се избрани усте од почетокот така да не ми треба Вашата моќ и пари, и секој што ке проба да влезе ќе биде одбиен.
На овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Поздрав
Дечко ти си у длабок филм влезен, а ти се чудам на тие 22 години што ги имаш. :tv:Вака сега Кајганџии.Ви ги читам постовите од самиот почеток на играта.Прочитав разни постови од типот:Кој е овој ОZZ,Chaos,LEGENDA, абе нека не ме напагаат,лелее ме скинал почивај во мир,само да оформиме фамилии ке видат они,ние со SKYDRIVE,SHADOW ке направиме фамилија и ке ги напагаме итн итн.Ајде сега да ве видам кај ви се тие кајгана1,кајгана2 па и 3 и 4.А во последно време гледам и бадијала се вмеша.Слободно кој сака нека направи фамилија и нека напаѓа.Друга работа никој од овие што се во оваа фамилија од самиот почеток нема спиено така да ке ви треба многу време да се кренете(а ние нема ќе си продолжиме да си играме како до сега).Трета работа не пробувајте да влезете во оваа фамилија,членовите се избрани усте од почетокот така да не ми треба Вашата моќ и пари, и секој што ке проба да влезе ќе биде одбиен.
На овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Позрав
А ти да не немаш 22 години?Вака сега Кајганџии.Ви ги читам постовите од самиот почеток на играта.Прочитав разни постови од типот:Кој е овој ОZZ,Chaos,LEGENDA, абе нека не ме напагаат,лелее ме скинал почивај во мир,само да оформиме фамилии ке видат они,ние со SKYDRIVE,SHADOW ке направиме фамилија и ке ги напагаме итн итн.Ајде сега да ве видам кај ви се тие кајгана1,кајгана2 па и 3 и 4.А во последно време гледам и бадијала се вмеша.Слободно кој сака нека направи фамилија и нека напаѓа.Друга работа никој од овие што се во оваа фамилија од самиот почеток нема спиено така да ке ви треба многу време да се кренете(а ние нема ќе си продолжиме да си играме како до сега).Трета работа не пробувајте да влезете во оваа фамилија,членовите се избрани усте од почетокот така да не ми треба Вашата моќ и пари, и секој што ке проба да влезе ќе биде одбиен.
На овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Позрав
А ти да не немаш 22 години?
Па не личи на 22 годишен човек да се диви за игра!шо си има врска сега тоа со годините ? :kesa::kesa::kesa: ццц