Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Што бидна со фамилииве ке се прави фамилиа од кајгана ?

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ипак, ко што гледам, во една фамилија може да има 5 луѓе. Ништо повеќе.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ајде SkyDriver креирај фамилија и праќај покани... ако има повеќе кумови на форумот нека креират KGN1,2... А тоа колку членови има можеби има нешто за да може да се зголеми бројот на членови, како што е во ИмперијаОнлајн со истражувања и сл.

Член од
26 декември 2009
Мислења
83
Поени од реакции
0
Членови:
8 (Максимален број 5)
хахахахахахаха

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Членови:
8 (Максимален број 5)
хахахахахахаха
да да и ја го забележав истово у една фамилија по 15 души а пишува 5 хахахахахаххаа:pos2: у секој случај нека се прави фамилија што побрзо

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Пишете на форумов коа фамилијата ќе биде готова!

п.с.
Може еден играч сам да нападне Фамилија?

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Кога ќе почне официјалната верзија ?? Бидејќи за бета корисници повеќе не е достапна !! :helou:

ivan_legenda

I`m LEGENDA
Член од
21 јули 2007
Мислења
101
Поени од реакции
2
Вака сега Кајганџии.Ви ги читам постовите од самиот почеток на играта.Прочитав разни постови од типот:Кој е овој ОZZ,Chaos,LEGENDA, абе нека не ме напагаат,лелее ме скинал почивај во мир,само да оформиме фамилии ке видат они,ние со SKYDRIVE,SHADOW ке направиме фамилија и ке ги напагаме итн итн.Ајде сега да ве видам кај ви се тие кајгана1,кајгана2 па и 3 и 4.А во последно време гледам и бадијала се вмеша.Слободно кој сака нека направи фамилија и нека напаѓа.Друга работа никој од овие што се во оваа фамилија од самиот почеток нема спиено така да ке ви треба многу време да се кренете(а ние нема ќе си продолжиме да си играме како до сега).Трета работа не пробувајте да влезете во оваа фамилија,членовите се избрани усте од почетокот така да не ми треба Вашата моќ и пари, и секој што ке проба да влезе ќе биде одбиен.
На овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Позрав

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Веќе има 3 фамилии:
Cosa Nostra основана од plamen
[-_-] основана од LEGENDA
Dark Side основана од Don Darko

Од наведениве тројца, има некој кајганџија ?

Вака сега Кајганџии.Ви ги читам постовите од самиот почеток на играта.Прочитав разни постови од типот:Кој е овој ОZZ,Chaos,LEGENDA, абе нека не ме напагаат,лелее ме скинал почивај во мир,само да оформиме фамилии ке видат они,ние со SKYDRIVE,SHADOW ке направиме фамилија и ке ги напагаме итн итн.Ајде сега да ве видам кај ви се тие кајгана1,кајгана2 па и 3 и 4.А во последно време гледам и бадијала се вмеша.Слободно кој сака нека направи фамилија и нека напаѓа.Друга работа никој од овие што се во оваа фамилија од самиот почеток нема спиено така да ке ви треба многу време да се кренете(а ние нема ќе си продолжиме да си играме како до сега).Трета работа не пробувајте да влезете во оваа фамилија,членовите се избрани усте од почетокот така да не ми треба Вашата моќ и пари, и секој што ке проба да влезе ќе биде одбиен.
На овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Поздрав
Have a nice day :wink:

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
На овој начин ви објаснувам и ви објавувам "војна" на сите сто ја играте играва,посебно на Вас кајганџии,затоа што вие се силевте и се чаталевте дека кајгана ке се најдобри и дека некој од нашата фамилија ке биде убиен.Толку од мене во овој пост.Позрав
Дечко ти си у длабок филм влезен, а ти се чудам на тие 22 години што ги имаш. :vozbud::tv:

И тие што се јаки од бадијала нека ме нападнат, слободно. :smir:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
А ти да не немаш 22 години?

Kajgana Shop

На врв Bottom