Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
хехе.
:tv:
ај не савати :) остај батали :) на бадијала сум од кога започна, така да таму останувам...

Кога официјално ќе влезам во Фамилијата тогаш ќе правиме муабет и ќе се “тепаме“ на мафија...

Рилакс човече смири страсти ова е игра, јас сум сеуште џебџија.. Не го сваќај ова толку напнато...опушти се малце...
Тоа ме аресе кога не се лаже ајт поздраФ..

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
^ море на каков јазик збориш ти ? ајт поздрав и скриј си ги паричките по сефови :pos2:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
хехе.
:tv:
ај не савати :) остај батали :) на бадијала сум од кога започна, така да таму останувам...

Кога официјално ќе влезам во Фамилијата тогаш ќе правиме муабет и ќе се “тепаме“ на мафиа...

Рилакс човече смири страсти ова е игра, јас сум сеуште џебџија.. Не го сваќај ова толку напнато...опушти се малце.............да не те испукам јако како терминатор (слаткар) ЛОл
.
.
.
.
може да ви се придружам ?!.......плис :)
Си слшунал за SkyDriver на самиот врв е таму види си а знаеш чив е? ќе видиме кој кого ќе испука мрш кукавица
нејќеме вакви у фамилија

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
SkyDriver респект за дечкото си игра топ, ама тој не ти е татко да трча по тебе и да те спасува :)...

Ќе видиш на учителката кога ќе дојде :) така ми наликуваш

А

Ајсшутер

Гостин
Си слшунал за SkyDriver на самиот врв е таму види си а знаеш чив е? ќе видиме кој кого ќе испука мрш кукавица
нејќеме вакви у фамилија
А од каде знаеш ти SkyDriver дека ќе биде во мафијата „Кајгана„ може ќе си направи сам своја мафија со уште 4-5 души и ќе си се бранат меѓусебно, сигурно нема да му требаат плачипички како тебе што цело време плачат дека го нападнале. И на крај краева не е ни он прв како што гледаш има 3-4 играчи кои имаат повеќе моќ од него како и пари, платени убијци итн.

Г

Грејвдигер

Гостин
А да претанете со KGN vs. BDA мафија муабетите нема да е лошо... од утре се прават фамилии па ќе се пукаме..

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
некој за почит да размениме??
нека прати веднаш враќам

и кажете кој ве чепка да видиме што може да се превземе??
:)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Незнам, ама читам на бадијала дека сакаат да го нападнат...мале4ко мислам дека е, другите незнам

Darth , ти дадов почит, Makedonija сум..

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
како бе не можам да влезам на бадијала пред месец лом ги напраив од јадење гомна,
пцуење и ми акнаа перманентен бан ........ :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom