Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој од Кајгана Кум?
Некој шо мисли да не брани ако не напаѓат оние од бадијала... :pos:

Има некој од Кајгана Кум?
Некој шо мисли да не брани ако не напаѓат оние од бадијала... :pos:

SKYdriver е кумот = ) оште невестата и младоженецот да ги избераме

а како што гледам нема јаки играјачи од бадијала

^ токму така, сите си го бркаат своето за кое што после ќе бидат дупло појаки. И јас ја користам истата финта :)...само сега за сега јас сум слаб...

^ токму така, сите си го бркаат своето за кое што после ќе бидат дупло појаки. И јас ја користам истата финта :)...само сега за сега јас сум слаб...

пипелин нешто преги збореше дека не си на ничија страна ? ај друже оди си на бадијала... па тама прави фамилија ама пред тоа напрај страна на бесплатниот хост што го имаш и дај им пасс на твоите друшки од бадијала

^не сум неутрален ме поткупија со неколку добри пи*ња :) уфф мора да идам кај нив :) хаха браво бе брзо читаш :) шпиунче ти мало :) немој многу да :drk: околу бадијала...не е добро:nenene:

^не сум неутрален ме поткупија со неколку добри пи*ња :) уфф мора да идам кај нив :) хаха браво бе брзо читаш :) шпиунче ти мало :) немој многу да :drk: околу бадијала...не е добро:nenene:

ајде оди дрви го на твоите пријателки од бадијала поздраФ...

Срам и арам да тие, демек неутрален... :bip:

Ако дадете покана за во фамилија идам одма...што туку пискате сите!!!!
(изгледа не знаете каква е политиката)

Ако дадете покана за во фамилија идам одма...што туку пискате сите!!!!

шети ајде не боле к*р за тебе по кусо да се предавниците како тебе

хехе.
:tv:
ај не савати :) остај батали :) на бадијала сум од кога започна, така да таму останувам...

Кога официјално ќе влезам во Фамилијата тогаш ќе правиме муабет и ќе се “тепаме“ на мафиа...

Рилакс човече смири страсти ова е игра, јас сум сеуште џебџија.. Не го сваќај ова толку напнато...опушти се малце.............да не те испукам јако како терминатор (слаткар) ЛОл
.
.
.
.
може да ви се придружам ?!.......плис :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom