Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
хехе.
:tv:
ај не савати :) остај батали :) на бадијала сум од кога започна, така да таму останувам...

Кога официјално ќе влезам во Фамилијата тогаш ќе правиме муабет и ќе се “тепаме“ на мафија...

Рилакс човече смири страсти ова е игра, јас сум сеуште џебџија.. Не го сваќај ова толку напнато...опушти се малце...

Тоа ме аресе кога не се лаже ајт поздраФ..

^ море на каков јазик збориш ти ? ајт поздрав и скриј си ги паричките по сефови :pos2:

хехе.
:tv:
ај не савати :) остај батали :) на бадијала сум од кога започна, така да таму останувам...

Кога официјално ќе влезам во Фамилијата тогаш ќе правиме муабет и ќе се “тепаме“ на мафиа...

Рилакс човече смири страсти ова е игра, јас сум сеуште џебџија.. Не го сваќај ова толку напнато...опушти се малце.............да не те испукам јако како терминатор (слаткар) ЛОл
.
.
.
.
може да ви се придружам ?!.......плис :)
Си слшунал за SkyDriver на самиот врв е таму види си а знаеш чив е? ќе видиме кој кого ќе испука мрш кукавица
нејќеме вакви у фамилија

SkyDriver респект за дечкото си игра топ, ама тој не ти е татко да трча по тебе и да те спасува :)...

Ќе видиш на учителката кога ќе дојде :) така ми наликуваш

^
Поздрави го бадијалџијата The_BosS од Makedonija:salut:
се прашувам дали е жив хаххахах него дај да плеснам некој вака сабајлечки ако ти налета а е у Амстердам кажи :wink:

Си слшунал за SkyDriver на самиот врв е таму види си а знаеш чив е? ќе видиме кој кого ќе испука мрш кукавица
нејќеме вакви у фамилија

А од каде знаеш ти SkyDriver дека ќе биде во мафијата „Кајгана„ може ќе си направи сам своја мафија со уште 4-5 души и ќе си се бранат меѓусебно, сигурно нема да му требаат плачипички како тебе што цело време плачат дека го нападнале. И на крај краева не е ни он прв како што гледаш има 3-4 играчи кои имаат повеќе моќ од него како и пари, платени убијци итн.

А да претанете со KGN vs. BDA мафија муабетите нема да е лошо... од утре се прават фамилии па ќе се пукаме..

некој за почит да размениме??
нека прати веднаш враќам

и кажете кој ве чепка да видиме што може да се превземе??
:)

Незнам, ама читам на бадијала дека сакаат да го нападнат...мале4ко мислам дека е, другите незнам

Darth , ти дадов почит, Makedonija сум..

како бе не можам да влезам на бадијала пред месец лом ги напраив од јадење гомна,
пцуење и ми акнаа перманентен бан ........ :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom