Жаре бербер (Кој те шиша) или Тони и Део (Опуштено)?

Која емисија е подобра ?

• Опуштено со Тони и Део

Гласови: 161 89,0%
  • Кој те шиша со Жаре Бербер

Гласови: 20 11,0%

• Вкупно гласачи
    181
Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
не ги следам често и двете емисии, но од она што го имам видено жаре ми е сељак, онака не знам не ми се свиѓа како води, си мисли дека е супер, дека е топ а уствари :tapp:
а од друга страна тони ми е супер, онака опуштено, комично... така да гласам за тони и део - опуштено

Ф

Фил Ајви

Гостин
во секој случај Део и Тони, неможам да го гледам сељаков.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Жаре е наследникот на Драган Вучиќ со своите сељачки способности :wink:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Резултатите кажуваат се!!!

Кај нас не се прави анкета која емисија е погледана (иако официјално стои така), туку која телевизија е погледана. Кој има поголеми врски кај "неутралните" агенции, тој ќе има и повисок рејтинг. Затоа во анкети (како што се оние "официјалните") немајте верба. Тие служат за да го привлечат неутралното население кон онаа опција која е водечка во тој момент.

On topic: "Опуштено" гледам секогаш кога ќе успеам да начекам. Иако понекогаш претеруваат сепак ако некој може да те насмее тогаш тоа се Тони и Део.

"Кој те шиша" со Жаре пак имам гледано само еднаш. Човекот се труди да биде интересен, но сепак не го бива за тоа. Се што се прави со сила дава контра ефект.

Така што мојот избор е повеќе од јасен (не мислам на националниот парк:)).

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Божем градско дете берберов али кој сељак е тоа е нешто невидено.Толку неинтелигентен и прост тип немам видено на ТВ од времето на Драган Вучиќ. Се се виде ко му дојде Дивна Пешиќ во емисија,девојката културна фина и се изразува во малку повисок стил каков и одговара на професијата(сликар,и стрелаштво) а овој се бламира на велико мислам живи резили,кој ја гледаше знае кој не ја гледал уште подобро.
А Тони и Део се онака во поинтересен филм влезени,не се ништо посебни знаат и они да тупат понекогаш али за овој тикваров на Сител се измислени:smir:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Се се виде ко му дојде Дивна Пешиќ во емисија,девојката културна фина и се изразува во малку повисок стил каков и одговара на професијата(сликар,и стрелаштво) а овој се бламира на велико мислам живи резили,кој ја гледаше знае кој не ја гледал уште подобро.
Тоа е првиот и последен пат кога го гледав берберот (упс... водителот Жаре:))

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Ги гледам и двете емисии,која има поинтересни гости таа:helou:

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
Тони е измислен за берберо бе не се заебавајте:wink:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Toni e stvarno izmislen za Zare..ali sea podobra emisija ima Zare da zborime realno..golema greska ima toni so pcuenjeto i takvi raboti..mu paga rejtingot so toa bar jas taka mislam..od site vozrasti ja gledaat emisijata...Zatoa i glasav za Zare..

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
жаре бербер бе:vozbud: не вреди типот ни со големи букви да му го напишам името.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Опуштено со Тони и Део
само незнам што прави Део.
Ниедна смешка не кажува :smir:

Б

Бат Елохим

Гостин
Опуштено го гледав минатата сезона. Ќе го гледав и оваа, ама ми е страв Шехерезад у куќа да ја пуштам :pos: па немам А1.
Берберон го гледав само Срвајверци кога беа тука. И финтата со тепачката.... :tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom