Гладиус
notusually
- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 1.728
Марјанчо, дете, прва собиранка ми беше и на мене.А ти демек првиот пат најгласен.
Почни прво појди од себе па какај за другите.:wink:
Марјанчо, дете, прва собиранка ми беше и на мене.А ти демек првиот пат најгласен.
Почни прво појди од себе па какај за другите.:wink:
и мене ми беше прва. и ја бев малце срамежлив :kesa:Марјанчо, дете, прва собиранка ми беше и на мене.
Епа и ти веќе кажи јас сум Џузепе и сеа темава ќе пишеше само јас бев тој Џузепе дај мисли малце :kesa: или биди cool, биди MAC )).Медарот-Модераторот.. Пак се уклапа..
Си видов ја муки вчера..
Имаше уште еден ко тебеЈа немав проблем со упознавање. Свите ме знаеја
Неее, никогашИмаше уште еден ко тебе
Еден е Shorty, ама уште еден беше у косата ко Shorty.Неее, никогаш
oстај серење, дајте слики!А да ви се посерам на муабетов и да клајте слики дур сме млади?
ја утна темата, да...Зашо мислам дека ја највише луѓе упознав? ...
Крусер,Крејзи ин лав,зокиарсенал,сексилишс,Гладиус,Кварк,Серпико,Фантом,Мац,Натурал грл, Џену грл, Искра,росонер стефан, маца кака,Ацид,Лејди Сатори,Леандра,Еспањола,Дивајн,Џиш .... потоа следат аеродромците у ликот на Инкогнито,хард,Марјан-Мики,камиказа скопје ... ЈфВ
Може сум забораил некој, нека се надополни слободно:wink:
Смени го никот ти пак следната НГ, за после уште еден член на листата на ново запознати да додадемеЗашо мислам дека ја највише луѓе упознав? ...
Крусер,Крејзи ин лав,зокиарсенал,сексилишс,Гладиус,Кварк,Серпико,Фантом,Мац,Натурал грл, Џену грл, Искра,росонер стефан, маца кака,Ацид,Лејди Сатори,Леандра,Еспањола,Дивајн,Џиш .... потоа следат аеродромците у ликот на Инкогнито,хард,Марјан-Мики,камиказа скопје ... ЈфВ
Може сум забораил некој, нека се надополни слободно:wink:
:pos2::pos2:На многу работи не се сеќавам, ама се сеќавам на таксистот ... Леандра душата му ја извади на сирот човек, да бев потрезна ќе ми беше жал за него.
Дајте слики! ко не дадовте мајци за редакција :baeh:Сликите се аплоадираат, ги чекам уште тие на Бидик