Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ја немав проблем со упознавање. Свите ме знаеја :D

Медарот-Модераторот.. Пак се уклапа..
Си видов ја муки вчера.. :tapp:

Епа и ти веќе кажи јас сум Џузепе и сеа темава ќе пишеше само јас бев тој Џузепе :tapp: дај мисли малце :kesa: или биди cool, биди MAC )).

Ја немав проблем со упознавање. Свите ме знаеја :D

Имаше уште еден ко тебе :icon_lol:

А да ви се посерам на муабетов и да клајте слики дур сме млади?

Зашо мислам дека ја највише луѓе упознав? :) ...

Крусер,Крејзи ин лав,зокиарсенал,сексилишс,Гладиус,Кварк,Серпико,Фантом,Мац,Натурал грл, Џену грл, Искра,росонер стефан, маца кака,Ацид,Лејди Сатори,Леандра,Еспањола,Дивајн,Џиш .... потоа следат аеродромците у ликот на Инкогнито,хард,Марјан-Мики,камиказа скопје ... ЈфВ :)

Може сум забораил некој, нека се надополни слободно:wink:

А да ви се посерам на муабетов и да клајте слики дур сме млади?
oстај серење, дајте слики! :)

Крусер,Крејзи ин лав,зокиарсенал,сексилишс,Гладиус,Кварк,Серпико,Фантом,Мац,Натурал грл, Џену грл, Искра,росонер стефан, маца кака,Ацид,Лејди Сатори,Леандра,Еспањола,Дивајн,Џиш .... потоа следат аеродромците у ликот на Инкогнито,хард,Марјан-Мики,камиказа скопје ... ЈфВ :)

ја утна темата, да...

hmm ne deka znaev nekogo pred toa , ali barem gi upoznav moite sogragjani tetovcanive ubo koj sto e :) + se upoznav so dotasive :)))) maarko i mac , status quo mislim deka go upoznav i tolku :) + got.hateUsAll go upoznav ( ja bev na push pauza so shorty xD - do God) ne deka ne bev raspolozen za druzenje bas si bev vesel celo vreme ali imase nekolku drustva sto bea povleceni i ja tupea atmosFerata =]kako i da e barem si slusav motorhead za nakj tetovo :)))))

P.S. niso od nightmare-ot u enter :(

Смени го никот ти пак следната НГ, за после уште еден член на листата на ново запознати да додадеме :D

Сликите се аплоадираат, ги чекам уште тие на Бидик :)

Се крчкаaт, се крчкаат...:)))

На многу работи не се сеќавам, ама се сеќавам на таксистот ... Леандра душата му ја извади на сирот човек, да бев потрезна ќе ми беше жал за него.:pos:

:pos2::pos2:
Е ова малку ми е матно,ама типот беше прав Ванлок :pos2:
Точкест,стварно ме сецна со Љупчо:icon_lol:
Заклучок:На некого паметот нема да му дојде цел живот :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom