Гладиус
notusually
- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 1.728
Марјанчо, дете, прва собиранка ми беше и на мене.А ти демек првиот пат најгласен.
Почни прво појди од себе па какај за другите.:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Марјанчо, дете, прва собиранка ми беше и на мене.А ти демек првиот пат најгласен.
Почни прво појди од себе па какај за другите.:wink:
Марјанчо, дете, прва собиранка ми беше и на мене.
Медарот-Модераторот.. Пак се уклапа..
Си видов ја муки вчера..![]()
дај мисли малце :kesa: или биди cool, биди MAC )).Ја немав проблем со упознавање. Свите ме знаеја![]()
Неее, никогаш![]()
...
oстај серење, дајте слики!А да ви се посерам на муабетов и да клајте слики дур сме млади?

Зашо мислам дека ја највише луѓе упознав?...
Крусер,Крејзи ин лав,зокиарсенал,сексилишс,Гладиус,Кварк,Серпико,Фантом,Мац,Натурал грл, Џену грл, Искра,росонер стефан, маца кака,Ацид,Лејди Сатори,Леандра,Еспањола,Дивајн,Џиш .... потоа следат аеродромците у ликот на Инкогнито,хард,Марјан-Мики,камиказа скопје ... ЈфВ
Може сум забораил некој, нека се надополни слободно:wink:
+ se upoznav so dotasive
))) maarko i mac , status quo mislim deka go upoznav i tolku
+ got.hateUsAll go upoznav ( ja bev na push pauza so shorty xD - do God) ne deka ne bev raspolozen za druzenje bas si bev vesel celo vreme ali imase nekolku drustva sto bea povleceni i ja tupea atmosFerata =]kako i da e barem si slusav motorhead za nakj tetovo
)))) 
Зашо мислам дека ја највише луѓе упознав?...
Крусер,Крејзи ин лав,зокиарсенал,сексилишс,Гладиус,Кварк,Серпико,Фантом,Мац,Натурал грл, Џену грл, Искра,росонер стефан, маца кака,Ацид,Лејди Сатори,Леандра,Еспањола,Дивајн,Џиш .... потоа следат аеродромците у ликот на Инкогнито,хард,Марјан-Мики,камиказа скопје ... ЈфВ
Може сум забораил некој, нека се надополни слободно:wink:

На многу работи не се сеќавам, ама се сеќавам на таксистот ... Леандра душата му ја извади на сирот човек, да бев потрезна ќе ми беше жал за него.![]()
Дајте слики! ко не дадовте мајци за редакција :baeh:Сликите се аплоадираат, ги чекам уште тие на Бидик![]()