Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ја дојдов не бев нешто расположен , глава ме фркашееее иии не упознав никој :helou:

Поминав на кратко да се поздравам со GoD.HateUSaLL и StatusQuO па продужив со екипа на друго "не фенси" место.

Иако ја не бев на журкава само бев пред Миднајт се запознав со Инкогнито, Хард и уше незнам точно кој...хард е ептен интересен чоек...прочуен навиач

Топ журче и топ провод. Толку од мене. :)

Ух...

добро беше :)

Поздрав до Џену, Фантомот, Сексилиш(не саа да дое у маракана и не саа бе! :D), Симона и уше некоја нејзина другарка, Тончи, Тонинтер, Ејсид, Новинарката :), ултра вк ака марко, тетово компани, Ред Дебил, Сајтлер, Пио, гадотхејтасол, магде....хепа то, кој забораив онда забораив! :D

Топ сте :)

Поздрав до сите шо ги запознав и не ги запознав, премногу сум трезен за да ве памтам и да ве пишам. Тагнете ме по пп или на темава, особено девојката со која танцував, шо седеше со зокиарсенал и не и го памтам името (срамота). Киска до сите.

Супер провод се супер!
Се упознав со Викторгг, Тониџек и ѕверот Zerostyle! И да само што дознав дека педерчето Ред Девил сум го упознал ама гејчето не се претставувал со никот. Че те пукам бе о! :D

ПС.

Маца_мк е најбоље што ми ја поклони кајгана маицата, и онака ми требаше нова маица дека некоја типка истури нешто жестоко и лом ме направи xD

Ај бе не кажујте како си поминавте :cry: И не ја отварам веќе темава.
Е така!

Еве костумизираниот ви сервер гуру пристигна дома жив и здрав ... сепак за сликите (кои ги има побајаги ќе чекате да се наспијам)

У секој случај добро се покажа младинава иако на почеток им требасе малце молење за да почнат со дружбата ...

:pipi::kesa:

Чао Форумџии :)

Се вратив од неделното излагање и бев во Миднајт,но влегов малце покасно (околу 1) за жал не успеав да се упознаам со никој.Си пљуцкав на коњопојчето и шетнав чат пат,,,ѕирнав некој ликови кој ги имам гледано во кајгана галерија но не бев сигурен дали станува збор за форумџии.Па и не е толку битно,,,битно добро журче беше и топ провод...

Најубава вечер до сега,полна со хаце моменти:самоубиство:
Ама кога ќе сумирам лудница во еден збор.поздрав до комшиката :pos2:

топ беше, фала на леандра и викам (да не беше ти, немаше никој да упознам). ѓи видов кои се Новинарка, Магде, Џиш (не ѓи пишам како што се, оти ме мрзи да ѓи барам сега). а и друѓите ѓи заборавив............

Продолживме у Маракана.................

до пред малце, lol :vozbud:

и црна мечка не гледам, а камо ли и бела :helou:

Јако беше, зезање, смеење, играње, запознавање нови фаци (х
Се беше добро, а и диџејот да не го забраем. Само некако големо ка да беше местото, ама нема врска баш си беше топ... тие што не дојдоа да ви е криво =))

Највеќе мерак ми падна што ги упознав Ddime и Just a Boy, јесда вториот на идење, онака лајтерски.

Мерак ми падна и што маца му поклони маица на Маарче. :)
И што се видов со ЅОНЕ офкорс. За запознавање ќе пишеме во соодветната тема...

А со кој не се упознав, не сум крив, ако они не дошле до дечкото кој носеше маица на која пишуваше Mac)), 24ка фонт.
П.с. На нај-ха-це начин ја завршив журката. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom