Поздрав до Џену, Фантомот, Сексилиш(не саа да дое у маракана и не саа бе! ), Симона и уше некоја нејзина другарка, Тончи, Тонинтер, Ејсид, Новинарката , ултра вк ака марко, тетово компани, Ред Дебил, Сајтлер, Пио, гадотхејтасол, магде....хепа то, кој забораив онда забораив!
Поздрав до сите шо ги запознав и не ги запознав, премногу сум трезен за да ве памтам и да ве пишам. Тагнете ме по пп или на темава, особено девојката со која танцував, шо седеше со зокиарсенал и не и го памтам името (срамота). Киска до сите.
Супер провод се супер!
Се упознав со Викторгг, Тониџек и ѕверот Zerostyle! И да само што дознав дека педерчето Ред Девил сум го упознал ама гејчето не се претставувал со никот. Че те пукам бе о!
ПС.
Маца_мк е најбоље што ми ја поклони кајгана маицата, и онака ми требаше нова маица дека некоја типка истури нешто жестоко и лом ме направи xD
Се вратив од неделното излагање и бев во Миднајт,но влегов малце покасно (околу 1) за жал не успеав да се упознаам со никој.Си пљуцкав на коњопојчето и шетнав чат пат,,,ѕирнав некој ликови кој ги имам гледано во кајгана галерија но не бев сигурен дали станува збор за форумџии.Па и не е толку битно,,,битно добро журче беше и топ провод...
топ беше, фала на леандра и викам (да не беше ти, немаше никој да упознам). ѓи видов кои се Новинарка, Магде, Џиш (не ѓи пишам како што се, оти ме мрзи да ѓи барам сега). а и друѓите ѓи заборавив............
Јако беше, зезање, смеење, играње, запознавање нови фаци (х
Се беше добро, а и диџејот да не го забраем. Само некако големо ка да беше местото, ама нема врска баш си беше топ... тие што не дојдоа да ви е криво =))
Највеќе мерак ми падна што ги упознав Ddime и Just a Boy, јесда вториот на идење, онака лајтерски.
Мерак ми падна и што маца му поклони маица на Маарче.
И што се видов со ЅОНЕ офкорс. За запознавање ќе пишеме во соодветната тема...
А со кој не се упознав, не сум крив, ако они не дошле до дечкото кој носеше маица на која пишуваше Mac)), 24ка фонт.
П.с. На нај-ха-це начин ја завршив журката.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.