Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
uffffffffffff....vecerva pak zurka......:party1::pijan::3::cug::back::hump: :kajg:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Е, неее...! :eek:jea:

Инаку, не се палете премногу за маичките, во ептен лимитирана серија се :icon_lol:

Само 15-тина среќници ќе имаат можност да си уловат оригинална Fruit of the Loom Кајгана маичка. Ако успеете да си фатите некоја, тогаш треба да се сметате за еден од ретките сопственици на овие маички. И нормално дека не треба да се платат, барем на собиранкава. Понатаму, можеби ќе ги направиме достапни за сите... : )

Пак ќе ве потсетам да почнете да доаѓате од 20:30, пошто сме лимитирани со време :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ќе се џиткам камиказа и ќе правам паради да ќарам една ваква маичка xD

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ај бе нема смисла овоа будам се сеа онака еуфоричен да се подмиам и троа за 3-4 саата да тргнам накај вас коа да видам Штип снег колку сакаш и ногу се изнервира ауууууууууууу колку се изнервира ...тука се молеме за снег бе дека е змијарник и баш денеска најде да врне.И одма после длабокото разочарување одам варам си кафе си седам и си мислам а шо па ако врне и така повторувајки си го у себе тоа едно 3-40 пати укапира дека снего е само природна појава и дека може да го попуше и дека јас идам вечер...........така да глеаме се вечер.:smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Ќе се чекаме негде пред настанов?

Дека глупо ми е да улетам сама во Midnight... :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Трикратен шампион на фаќања на бидермаер во 2002, 2004 и 2007.

Мислам дека сум фаворит за фаќање на маицата. Не е се до висината има и во њухот за позиционирање. Кој е за краток курс нека се обрати кај мене пред Миднајт на цигарче.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Јас го откажувам своето присуство поради временските услови...:(

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Јас го откажувам своето присуство поради временските услови...:(
Сите патишта се проодни, а ние ќе бидеме на затворено... Или те тепа психоза од малку снег? :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Сите патишта се проодни, а ние ќе бидеме на затворено... Или те тепа психоза од малку снег? :)

Ми рекоја за 3 и пол сати ќе сме биле Скопје...Имало снег на патот.
Ама јбг ајде...Ќе дојдам :)*

*иако требит да ви се вратит за тогаш шо не дојдовте никој Revolution

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Јас само да ве поздравам и да ви посакам да си поминете најтоп :)
Нема да присуствувам на собиранкава. Тоа што вечерва нема да ве шмекнам ќе биде голем пропуст. Но сепак...младичи и млади моми...шмекнете се сите меѓусебно и откачете :) Напијте се и за мене и нека оваа собиранка биде со шмек.
Шмек до вас сите....и да живее најдобриот форум во Македонија!
П.С. Девојки....простете ми! Ќе се видиме на друга собиранка :)

I

InF3cTeD

Гостин
да кажам дека и јас нема да присуствувам поради лични проблеми :lut::place:иако премногу сакам да дојдам ама тоа е...наредна прилика идам обавезно...убав помин на сите шо ќе одат

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Маичкиве се јаки, али не ги фрлајте пред 22.00 затоа што ќе касни дечкото со мојот ник :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Потврдувам присуство! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom