Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Е, неее...! :ojea:

Инаку, не се палете премногу за маичките, во ептен лимитирана серија се :icon_lol:

Само 15-тина среќници ќе имаат можност да си уловат оригинална Fruit of the Loom Кајгана маичка. Ако успеете да си фатите некоја, тогаш треба да се сметате за еден од ретките сопственици на овие маички. И нормално дека не треба да се платат, барем на собиранкава. Понатаму, можеби ќе ги направиме достапни за сите... : )

kajgana-maica.jpg

Пак ќе ве потсетам да почнете да доаѓате од 20:30, пошто сме лимитирани со време :)

Ќе се џиткам камиказа и ќе правам паради да ќарам една ваква маичка xD

Ај бе нема смисла овоа будам се сеа онака еуфоричен да се подмиам и троа за 3-4 саата да тргнам накај вас коа да видам Штип снег колку сакаш и ногу се изнервира ауууууууууууу колку се изнервира ...тука се молеме за снег бе дека е змијарник и баш денеска најде да врне.И одма после длабокото разочарување одам варам си кафе си седам и си мислам а шо па ако врне и така повторувајки си го у себе тоа едно 3-40 пати укапира дека снего е само природна појава и дека може да го попуше и дека јас идам вечер...........така да глеаме се вечер.:smir::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ќе се чекаме негде пред настанов?

Дека глупо ми е да улетам сама во Midnight... :)

Трикратен шампион на фаќања на бидермаер во 2002, 2004 и 2007.

Мислам дека сум фаворит за фаќање на маицата. Не е се до висината има и во њухот за позиционирање. Кој е за краток курс нека се обрати кај мене пред Миднајт на цигарче.

Јас го откажувам своето присуство поради временските услови...:(

Јас го откажувам своето присуство поради временските услови...:(
Сите патишта се проодни, а ние ќе бидеме на затворено... Или те тепа психоза од малку снег? :)

Сите патишта се проодни, а ние ќе бидеме на затворено... Или те тепа психоза од малку снег? :)

Ми рекоја за 3 и пол сати ќе сме биле Скопје...Имало снег на патот.
Ама јбг ајде...Ќе дојдам :)*

*иако требит да ви се вратит за тогаш шо не дојдовте никој Revolution

Јас само да ве поздравам и да ви посакам да си поминете најтоп :)
Нема да присуствувам на собиранкава. Тоа што вечерва нема да ве шмекнам ќе биде голем пропуст. Но сепак...младичи и млади моми...шмекнете се сите меѓусебно и откачете :) Напијте се и за мене и нека оваа собиранка биде со шмек.
Шмек до вас сите....и да живее најдобриот форум во Македонија!
П.С. Девојки....простете ми! Ќе се видиме на друга собиранка :)

да кажам дека и јас нема да присуствувам поради лични проблеми :lut::cry: иако премногу сакам да дојдам ама тоа е...наредна прилика идам обавезно...убав помин на сите шо ќе одат

Маичкиве се јаки, али не ги фрлајте пред 22.00 затоа што ќе касни дечкото со мојот ник :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom