Секс - колку пати?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Четири месеци не сум имала секс - ниту мастурбирање ни бутур

Да видам не верувам...:nesvest:јас најмногу шо имам издржано без секс или мастурбација биле 52 дена, ги броев ама мамата ми се еба...:helou:

4-6 пати дане и се слоши од повеќе ми е страв. :icon_lol:

3-4 пати неделно...тоа е стандард...а за викенд не знам оти сексо ми е најубав:vozbud:

некад немам од понеделник до петок, па после надокнадам за изостанатото.

.море ако мене ми се падне има ушите да и пукаат како на пукан зајак има да и ги воспалам ушите има да и ги направам ко на слинчето дамбо.ке ја мавам по уши додека не падне и напојувањето,цел виндоус ке и падне ке ја ресетирам и ке и ставам нов виндоус виста

може да се чачне и у биосот малку и после 9месеци имаш вирус кој секој ден у 5сабајле ке треба да го храниш иначе цел комшилук ке го разбуди.ххаххаахах

^ програмер? ушите ти се фетиш?

Зависи. Што почесто. Сум за редовен, значи секој ден секс, а не кога ќе дојде прилика да се правиме партали.

Да видам не верувам...:nesvest:јас најмногу шо имам издржано без секс или мастурбација биле 52 дена, ги броев ама мамата ми се еба...:helou:

Uff..Bravo..Ja najveke 2 nedeli imam izdrzano i toa edvaj,obicno posle 7-8 dena sam go isfrla nasobraniot losotilak :toe:

Најцесто секој втор ден,а многу често и секој ден:smir::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom