Секс - колку пати?

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
da,sekako so nego,ama ima i nekoj drug sto go biva taka dobro:pipi::pipi::pipi::pipi:.

I:seks sekade i vo sekoe vreme koga e mozno,normalno:smir::smir:

steta,propustas,itoa mnogu:back:

Е јбг , кај мене тоа иде така .. мокра сезона , сушна сезона ..:pipi:

Кога сум на почеток на врска, нели страст поголема, љубопитност, запознавање на партнерот - секс имам почесто (скоро секој ден)
Понатаму - два до три пати неделно ... зависи

Зависи, од еднаш до пет пати некад. Ретко седум осум ама и тоа се дешава. Дневно.
Гарфилд, тоа твоето не е нормално ... лажеш ...

Јас постев , ме поддржа и партнерката (т.е. таа беше иницијаторот) и сега сум под дејство на инерција. Таква мрза ме има фатено,што никако да го прекинам постот.
Кога бевме на почетокот на врската имавме секс секој ден, па потоа по 2-3 пати неделно...сега се почесто постиме. :pos2:
Сепак има многу фактори за тоа колку сте редовни во сексот. Јас ја обвинувам нашата работа и работните смени. Не сакам да верувам дека ни е здосадено еден од друг.

у последно време помалку, а некогаш имаше денови, така по 3-4 пати, до 7-8 највеќе.

сега фати една криза (светскана), и нема, сушна година. :placko:

Јас постев , ме поддржа и партнерката (т.е. таа беше иницијаторот) и сега сум под дејство на инерција. Таква мрза ме има фатено,што никако да го прекинам постот.
Кога бевме на почетокот на врската имавме секс секој ден, па потоа по 2-3 пати неделно...сега се почесто постиме. :pos2:
Сепак има многу фактори за тоа колку сте редовни во сексот. Јас ја обвинувам нашата работа и работните смени. Не сакам да верувам дека ни е здосадено еден од друг.
тоа треба спонтано бе не постови ау или дговори можда цурата ти се кова со некој друг будало што мислиш зашто сака да пости без навреда у секој случај ова е само мое мислење кое несакам да е точно а можно е и да не е точно тоа си е ваше ама некако чуден ми е маубетов

тоа треба спонтано бе не постови ау или дговори можда цурата ти се кова со некој друг будало што мислиш зашто сака да пости без навреда у секој случај ова е само мое мислење кое несакам да е точно а можно е и да не е точно тоа си е ваше ама некако чуден ми е маубетов

хахахаххахахаххахахаххахахаххахахаххахахаххахахаххахахаххахахаххахахаххахахаххахахах
да непукнеш ме изнасмеа до солзи.. по директен и искрен одговор немам прочитано на цел форум!!!
извинете за оф топик ама морав !!!
Горан Македон се надевам дека ова не е вистина.. искрено ти посакувам што повеќе секс понатака и... испитај а работава да не се покаже дека е точно ова шо го пишал хипнотикхопкил... а се надевам дека не е

Последниве два месеци 3 пати неделно

sega reetko..epten

ama...vo edno predvreme (period od 9 godini ) sredno skolo...studiii.i slicni vreminja..akcija do besvest-moram da potenciram samo so edna devojka...taka znaese da me pogledne..govor telo..dvizenje...oko-oko..raka..itn...znaci pagase i po nekolku pati sex dnevno..i najdobriot sex bese utrinskiot..so osmeh na licu posle ceeeeeeeel den

--- надополнето ---

izvini kolku god. imas 22???

од лани лето постам не сум налетал на некоја убава девојка инаку порано по 2 пати во денот нема ништо поубаво од секој ден да имаш секс :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom