Д
ДаркхарТ
Гостин
Ај бе оставете малце и за утре од реметов 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нудл, има некој смрдлив пешкир и во твојот плакар за кој не знаеме?![]()
Марсовке? Комшиче со Даунов синдром и комшиче кое гушка пешкир од Слаткар е исто?
Злобна една. Како не ти е жал вакви споредби да правиш? Сериозен сум, споредбава не ти е на место.
Ова од ремет групата. Јас сум 60 и некојти по ред.Прв член. Се гордеам.

кога ќе стане славна, у првото интервју ќе го спомне BloodyTampon![]()

Не ми е јасно тогаш, што бара тинејџерка на концерт кај тип кој опејува курви, пичиња, фаќање за мочало, пунење усти, г'зови и носови со телесни течности, „ковање“ и серење позади трансформатор, ролање марихуана, локање алкохол и малолетни крвави пички? Ако делиме морал веќе, како изгледа тоа од страна? Срамота. Зошто воопшто на тинејџерка која „не одговара“ и „не е свесна“ за своите постапки и е дозволен влез на таков концерт?
Марсовке? Комшиче со Даунов синдром и комшиче кое гушка пешкир од Слаткар е исто?
Злобна една. Како не ти е жал вакви споредби да правиш? Сериозен сум, споредбава не ти е на место.
Бај д веј, има некој слика од YOU HOT ME?

Нудл, има некој смрдлив пешкир и во твојот плакар за кој не знаеме?![]()
А ти на 13 години докторираше на тема “Елементарни честици“, а идол ти е Стивен Хокинг, па немаш од што да се срамиш, така? Ајде вади колекцијата постери од Бон Џови и присети се како ти ќе се понашаше да му го фатеше на Џон пешкирот во тие луди млади години. :smir:Или ќе се смее или ќе се срами од самата себе.Мене ова да ми се дешава, кога ќе мине време ќе барам нешто овакво :kesa: за да не ме гледаат како црвенеам.

А ти на 13 години докторираше на тема “Елементарни честици“, а идол ти е Стивен Хокинг, па немаш од што да се срамиш, така? Ајде вади колекцијата постери од Бон Џови и присети се како ти ќе се понашаше да му го фатеше на Џон пешкирот во тие луди млади години. :smir:

Аксл Роуз
Имам украдено пари од дома за да си купам списание со постер од него :kesa: