Ставаат дрога во сокчето!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.764
Поени од реакции
5.053
Jaс би сакал женски да ми стават дрога во пијалокот и потоа цела ноќ да ме малтретираат, силуваат и такви работи...стварно нема да се налутам:vozbud:

Ако им текне и дилдо да употребат на тебе ?

Г

Господ

Гостин
Не мора да значи дека ако е можно ќе се случува секој ден по 1000 пати.
Што да правиме дома да се затвориме:toe:
Ако некој сака да те силува ќе навлажни крпче со некој тежок опијат и ќе те суреди.
Параноични учења од параноични старци.
И мене ми викаа да пазам од кај купувам лижавчиња кога бев мал демек дрога ставале.
Гледам ми бидна нешто:toe:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Значи луѓе, многу сте прогресивни. Во нашава средина, кога некој сака да те части, обично тоа е копук што позајмил 50 евра за да им се курнази на девојчиња у диско, и никад чул за дрогиве што ги спомнувате. :helou:

Член од
24 септември 2009
Мислења
41
Поени од реакции
3
Ајде да решиме една мистерија, што се провлекува во секој дом најчесто претставена од некоја баба.

Темата ме инспирира од една случка кога видов едно 15-16 годишно дете како си зема конзерва од Тобако и седнува во кафич и порачува само чаша!

Верувам дека муабетов се свртил во 95% од домовите во Македонија и редно е да се стави крај на ова.

Ви ја давам оваа инспирација за моментот кога ќе дојди до овој муабет убо да ги освестите старите со соодветни факти.

1) Кој е тој газда на кафич што ќе троши илијадници евра од еднаш да ве навлече на дрога?

2) Кој е тој наркоман што ќе си троши од својата дрога за да ве навлече вас?

3) Како се успева од еднаш да се стане наркоман (и притоа да ти дојде убаво и да побараш пак, а веќе да си заебан)?

На сликава ова се витамини. Да не дојде до забуна :)

Викаш кој е тој што ќе си троши од својата дрога за да го навлече некого???
Епа вака одат тие работи.
Некој наркоман му требаат пари за да си купи дрога.
Никој наркоман не размислува како нормален човек поради дејството на дрогата и оштетувањето на нервниот систем.Секој наркоман би украл и би убил за дрога.
Доколку некој наркоман стави дрога во сокчето на некој малолетник(или полнолетник не е важно) тој го рпави тоа со причина за да го навлечи. ОДкако личноста ќе го испие сокчето со дрога тогаш ќе му каже дека му ставил дрога во сокот, а нормално овој нема да с еналути бидејќи е под дејство ан дрога и се чувствува убаво. Па така оној кој подметнал ќе стане дилер и ќе му ја препродава дрогата, и од тоа ќе зараотува пари за да си купи дрога.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Никој наркоман не размислува како нормален човек поради дејството на дрогата и оштетувањето на нервниот систем.Секој наркоман би украл и би убил за дрога.
Доколку некој наркоман стави дрога во сокчето на некој малолетник(или полнолетник не е важно) тој го рпави тоа со причина за да го навлечи. ОДкако личноста ќе го испие сокчето со дрога тогаш ќе му каже дека му ставил дрога во сокот, а нормално овој нема да с еналути бидејќи е под дејство ан дрога и се чувствува убаво. Па така оној кој подметнал ќе стане дилер и ќе му ја препродава дрогата, и од тоа ќе зараотува пари за да си купи дрога.
Epic! :tv:

Клуч на тема .. мистеријата е решена :toe:
:wink:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Да, никој наркоман не размислува како обичен човек, кога ја има дрогата во него не размислува како и каде побрзо да ја конзумира, тој размислува како друг да навлече, да стане дилер, да напредува, да инвестира.. Треба да се огледуваме на наркоманите! Аlthough, мора да се поправат кај маркетинг полето, промовирање и слично.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Одамна не ставаат дрога во сокчето, оти муштериите не сакаат „сечен“ кокаин. ;)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
кај има гага, макар и во сокче да ја ставаат.... нека се кажи некој совреме :) да бидам поредовен таму.

Но ко шо тргнало времето, и баба на дедо не му дава за без пари, а дрога во сокче.... за лек не се наоѓа бе братче.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Чисти глупости.И што кога ќе ти стави дрога у пијалокот?Да не ќе знаеш дека си нафиксан па да му побараш уште?
П.С. Слушам почнале и у хероинот дрога да стават.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Тоа е најопасната работа јас секогаш си пијам од лименка истото може да ви го препорачам и вас и да не се заебавате со вакви работи може да умреш на лице место!!! :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Чисти глупости.И што кога ќе ти стави дрога у пијалокот?Да не ќе знаеш дека си нафиксан па да му побараш уште?
Како се фикса со сок дај кажи жити се, да зеам да се „пукнам“ и ја со пола литарка у вена. ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Mmmmmmmmm, junkies are the masterminds of marketing.

Kajgana Shop

На врв Bottom