Редовна војска повторно?

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.832
Поени од реакции
4.536
Е јас не сакам да бидам заедно со офкачи кои се обучени како да ракуваат со оружје гет д поинт? :) Како што напиша погоре TheIks дисциплината се стекнува многу, многу порано или ќе кажам дека таа е вродена особина т.е. потенцијал кој секој не може да го има и пак ќе кажам дека редовната војска нема никаква смисла т.е. тоа е само губење време. Ако ти за неколку месеци успееш од бараба да направиш дисциплиниран човек за цел живот јас и многу други ќе бидеме воодушевени...
обвиусли ју диднт гет д поинт

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Редовната војска е за мажи...кои се чувствуваат пријатно...убаво им е во интимна близина на стотици други мажи.
I wonder why?

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.832
Поени од реакции
4.536
Редовната војска е за мажи...кои се чувствуваат пријатно...убаво им е во интимна близина на стотици други мажи.
I wonder why?
и да има редовна војска ти нема да одиш, на медицински прегледи ќе те вратат со образложение дека си трол, така да не се секирај

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516
I wonder why?
Поздрав Клинтоне Тојкатер го има вистинскиот одговор за тебе ако веќе се навредуваме...

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
и да има редовна војска ти нема да одиш, на медицински прегледи ќе те вратат со образложение дека си трол, така да не се секирај
Не сум јас трол немај мака, можеби чувстуваш инхибиции и комплекс на инфериорност кога ќе видиш мој пост и не можеш да смислиш ништо артикулирано за реплика, но тоа е твој проблем.
Инаку точно е...не е мит...дека касарните се места на интимни доживувања на стотици а некаде и иљадници мажи...:)
Сега слушам дека имало и такви кои доброволно се пријавувале да одат на такви места каде ќе спијат,јадат...се тушираат...со стотици други мажи во еден долг...дооолг...временски период.

There must be something...:)

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.832
Поени од реакции
4.536
обично на луѓето кога ќе им спомнеш војска ги асоцира на знаме, татковина, оружје, дисциплина.....ама тебе некако веднаш те асоцира на многу мажи со хомосексуални склоности како се тушираат....There must be something...:)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516
Недај боже да фати војна овие дисциплинираниве први ќе исцвичат. Војникот СЕ РАЃА... СОЛЏР, не се учи со дисциплинирано гледање голи мажи во континуитет...нао гив ми твенти енд мууувет!!! :)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
обично на луѓето кога ќе им спомнеш војска ги асоцира на знаме, татковина, оружје, дисциплина.....ама тебе некако веднаш те асоцира на многу мажи со хомосексуални склоности како се тушираат....There must be something...:)
Ами таква ми е перцепцијата, стотици мажи кои спијат и се тушираат заедно не ме асоцираат на знаме, крпа ме асоцира на знаме на пример а и вреќа за копмири...така да чудна ми е мотивацијата на оние кои доброволно би се пријавувале за редовно служење...
Јас знам еден војската шо го асоцира на чир на желудникот...

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.832
Поени од реакции
4.536
Ами таква ми е перцепцијата, стотици мажи кои спијат и се тушираат заедно не ме асоцираат на знаме, крпа ме асоцира на знаме на пример а и вреќа за копмири...така да чудна ми е мотивацијата на оние кои доброволно би се пријавувале за редовно служење...
Јас знам еден војската шо го асоцира на чир на желудникот...
заболтираното прочитај ми го одново постот дер маст би самтинг
за подвлеченото прочитај ми го другиот пост ти само го потврдуваш она што јас го кажав

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
заболтираното прочитај ми го одново постот дер маст би самтинг
за подвлеченото прочитај ми го другиот пост ти само го потврдуваш она што јас го кажав
Indeed...затоа јас не се пријавувам доброволно ниту сакам да има обавезно служење на такви места.
А некои се пријавуваат доброволно...така да се е до перцепцијата...:) so there could be something...те асоцира на домовина и знаме and next thing you know you`re sleeping and taking shower with plenty of men...
И шо му фали на АРМ сега кога е професионална и си земаат плата ?
Сакаш да ги отпуштат сите и да направат пак по старо !?
Војските по светот слушам се професионализирале насекаде, освен некои како Русија,Кина и Сев.Кореја...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516
Indeed...затоа јас не се пријавувам доброволно ниту сакам да има обавезно служење на такви места.
А некои се пријавуваат доброволно...така да се е до перцепцијата...:) so there could be something...те асоцира на домовина и знаме and next thing you know you`re sleeping and taking shower with plenty of men...
И шо му фали на АРМ сега кога е професионална и си земаат плата ?
Сакаш да ги отпуштат сите и да направат пак по старо !?
Војските по светот слушам се професионализирале насекаде, освен некои како Русија,Кина и Сев.Кореја...
Им прават филм постариве генерации од 1930 па наваму дека ако не си служен војска не си маж и нема да можеш да се ожениш...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.025
Поени од реакции
83.450
Големи заблуди има во ставовите на тие кои не биле и сметаат дека не треба да има војска, а исто е и кај ставовите на другиве кои биле во војска и сметаат дека треба пак да се воведе редовниот воен рок.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Секоја година има вакви шпекулации и на крај ништо не биднува,не дека ќе жалам што не биднува.
Ццц,господи,господи војска не сакал да служи...па нејќам.:toe:
Да е до мене нема да постои ни војска ни полиција ни држава ама не е до мене:toe:
KAko ne e do tebe pa neli si gospod :D hahahah

С

Спенсер

Гостин
Значи колку зелени сте изнапишале на темава... :toe:

Според некои,само педерите треба да идат во војска? затоа што во касарната се сите мажи? :tapp:

И да треба да се има воен рок :) Само,малку кај нас работие во касарните не се како што треба/ Малку да се среди треба,само тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom