- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Ајде нек ви се угоде.
4 милиони евра за плоштад :pos2:
..Ok,се извинуем за таа грешка.Нема вероватно да се повтори.Oди измиј си главата.
Инаку, правилно е МакедониЈа.
Пак исто, и после речете не сте политички обоени, ало бе во Македонија се гради не во Бугарија зар е толку битно во кој град прво, впрочем и Скопје треба да има пририоритет најголем град е во Македонија, најголем број на жители има плус главен град. Сега криво им било што од општинските пари се правело тоа божем твои пари се само тоа.Проектот во Струмица е од парите на струмичките граѓани за нивниот град,а додека оној во Скопје е од граѓаните на Република Македонија само за Скопје, како да не постојат други градови во државата каде што истотака треба да бидат финансирани и да се градат.:uvo:
Абе како шојма везе до кога сите ке плакаме само скопјани да живеат?Ако сакат такви луксузи сами нека си платат од буџет на град скопје и општините а не цела мк за скопје.Има разликаПак исто, и после речете не сте политички обоени, ало бе во Македонија се гради не во Бугарија зар е толку битно во кој град прво, впрочем и Скопје треба да има пририоритет најголем град е во Македонија, најголем број на жители има плус главен град. Сега криво им било што од општинските пари се правело тоа божем твои пари се само тоа.
11 Септември 2010? Немогуче. Нема шанси да стасаат за толку кратко време пошто знаеме кај нас 500метри улица за да ја поплочат со бекатон плочки им треба по месец-два.Ај не серете безвезе, референдум-меферендум ме заболе к***т за другите посиромашни општини нека си плаќаат данок и нека си избираат човек кој ќе работи за нив...
Како прво во Струмица нема плоштад... понатаму нема што да се изјаснувам по темата освен дека треба да се заврши проектот до 11 Септември (информации од З.З. кога беше на тв)
Сте биле ли во Струмица да видите дали нема пари народот како прво?
Ајт не драми и хорор филмови...
Јас не реков дека не сум политички обоен,признавам и сум ако сакаш да знаеш.А што се однесува за Скопје, на него му требат милиони други работи кои треба да се направат за да заличи на метропола како на пример проширување на улици,закрпување на дупки,решавање на сообраќајниот хаос (какво е тоа возење по тротоар),паркирањето,исто и екологијата итн.Со плоштад не се станува метропола.А и ти рече во Македонија се градело не во Бугарија само да те исправам дека во Скопје се гради не во Македонија кај се другите градови и села.Колкав број населени места немат асфалтирано улици немат водовод и ред други работи.Пак исто, и после речете не сте политички обоени, ало бе во Македонија се гради не во Бугарија зар е толку битно во кој град прво, впрочем и Скопје треба да има пририоритет најголем град е во Македонија, најголем број на жители има плус главен град. Сега криво им било што од општинските пари се правело тоа божем твои пари се само тоа.