Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

J

Johnny Stulic

Гостин
Малку оф/топик ама се надевам некој ќе ми помогне, пред неколку дена регистрирав профил на фејсбук и не можам да креирам фото албум.

Значи можам да поставам слики една по една но за да поставам албум ми е потребно Фејсбук плаг ин кој го доунлоадирав, меѓутоа кога сакам да го одзиповам ми јавува проблем и инсталацијата не ми ја комплетира.

Има некој решение за овој проблем

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Сеа се смени и кај мене, конечно. Добар е, ми се свиѓа повеќе од стариот. :)

MHJ-GIRL

Програмер
Член од
1 февруари 2010
Мислења
84
Поени од реакции
13
Малку оф/топик ама се надевам некој ќе ми помогне, пред неколку дена регистрирав профил на фејсбук и не можам да креирам фото албум.

Значи можам да поставам слики една по една но за да поставам албум ми е потребно Фејсбук плаг ин кој го доунлоадирав, меѓутоа кога сакам да го одзиповам ми јавува проблем и инсталацијата не ми ја комплетира.

Има некој решение за овој проблем
Probaj so ednostavniot prikacuvac :smir:

Не ми се верува дека само двајца го видоа ова - Фејсбук ја рекламира кајгана :pos2:
photosop :helou:
Samo neznam so tolku kajgana pa kajgana..koa Facebook e podobar?! :wink:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ами вака ли сите го нејчите фејсбуков, пак сите профили, пак сите лајк, пак сите коментари оставате, нц нц нц...
Тука мене ми е свеисто каков сака нека е, ми служи чатот, а и тепам досада:toe:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Супер е новиот изменет дизајн на Фејсбук, по организиран, и полесен за раководење за разлика од стариот. Like.

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
како да ги видам сите мои линкови што се објавени? го нема тоа како на старит дизајн што беш мои линкови :S

Е

експерт

Гостин
ФОНТ за Facebook да изгледа поубаво

Само преземете го следниот фонт и инсталирајте го

http://www.box.net/shared/xzhozcgqad

Ова е нормалниот фонт кој го употребува Facebook, но бидејќи го немаме инсталирано во компјутерите пребарувачот користи некој друг фонт и Facebook не изгледа како што го предвидиле да биде.

Ако сакате повторно да се вратите на стариот фонт само избришете го фонтот.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
ФОНТ за Facebook да изгледа поубаво

Само преземете го следниот фонт и инсталирајте го

http://www.box.net/shared/xzhozcgqad

Ова е нормалниот фонт кој го употребува Facebook, но бидејќи го немаме инсталирано во компјутерите пребарувачот користи некој друг фонт и Facebook не изгледа како што го предвидиле да биде.

Ако сакате повторно да се вратите на стариот фонт само избришете го фонтот.
kako se instalira ovoa cudo

Е

експерт

Гостин
kako se instalira ovoa cudo
тоа е фонт Lucida Grande, нема ништо посебно

Ако имаш Windows 7, само кликни со десен клик на фонтот, и Install Font

А ако имаш XP, Control Panel - Fonts - File - Install - најди го и инсталирај го

Kajgana Shop

На врв Bottom