Цртани филмови од детството

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Не е цртан, ама исто е уште од времето... Ви текнува ли на една многу олд скул емисија за деца кај што решаваа задачи по математика, со професор облечен во униформа, го глуми еден глумец што се мота и по народни приказни... Таблата нешо им ротираше, па пишуваа од двете страни, па најавната песна беше една блесава кај што ги редеа сите можни математички поими.. :)
Даааа! "Весела математика"! :) Учителот им беше Гоце Влахов, обично слуги што глуми.
Имаше интересна песничка, да... Нешто, математикааа - проблематикаааа... :icon_bigg

А

Александра Д.

Гостин
Лее, кој цртааааан!!! Се нервирав заедно со пилето, и уште повеќе!!! Многу беше интересно леле, кога ќе се присетам..:pos2:

D

DeviL_32`

Гостин
Леле дефинитивно најјак цртан шо го имам гледано ко мала (покрај Том и Џери) и секогаш од ко ќе завршеше цртанот се потсетував на сцените и пак се смеев ко нездрава. :kesa: Најинтересен дел: ко ќе купвит јаболко, чекат цел ден ред и на крај со црв. :pos::pos::pos::pos:
:pos: После 4:05 е со јаболката

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Site crtani skoro gi nabroivte. Uste ostana da ve prasam dali nekoj znae kako se vikase toa edno so kukli so bese. Imase dve macki, kuce i papagal, zivee vo edna kuka so gradina nesto bese. Isto na mtv ja davaa. Znae li nekoj:toe:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
були були,мечето ушко, и калимеро ми беа најомилени ах сега кај ги гледам ме враќаат во детството

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Колку ги гледав тие цртани филмови со душа чекав да почнат...

Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
сите вие цртани се закон тотално поубави од денешниве шо промовираат само насилство. Со вие цртани пораснафме сите ние и секогаш ке ни бидат еден сладок спомен :smir::smir::smir::wink::wink::wink::smir::smir::smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Незнам дали ке има пак како овај цртан.
Го обожавав и сега кога ке се подсетам ми текнува на многу добри сеќавања.
Незнам колку од вас го имаат гледано. Во Битола го даваја порано многу. :)

Ну зајец, ну пагади. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom