Најдобар веб прелистувач

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар веб прелистувач

• Mozilla Firefox

Гласови: 147 31,7%
  • Internet Explorer

Гласови: 12 2,6%
  • Opera

Гласови: 55 11,9%
  • Google Chrome

Гласови: 240 51,7%
  • Apple Safari

Гласови: 10 2,2%

• Вкупно гласачи
    464
кога сме веќе кај Операта, таа има опција за прегледување на е-маил (мислам како MS Outlook i Thunderbird) и можеш да симнуваш торенти преку Операта (као uTorrent).

Има и вграден IRC Chat :)
Интересно, но не ми треба тоа.

секој си има свој вкус и потреби :helou:

Google CHROME!!! дефинитивно најдобар според мене!

а бе што се замарете за прелистувачи кое-кој е најдобар и најбрз, јас тоа не гледам така еве да кажам
долго време го користам ИЕ уште од тинејџерски денови и сум пробал Мозила, а Опера не сум пробал ниту Хром
а веувам дека е доста брз туку муабетот е кога го пробав Мозилата и не гледам голема разлика за брзината меѓу
ИЕ и Мозила причината е зависи каква ни е интернет конекција моето е безжичен интернет пошо фиксниот телефон
е од старата централа и не може да врши интернет конекција преку телефон туку само безжичен значи според мене
ИЕ е најпригладно за ваква конекција(безжичниот) а за мозилата сум пробал и многу ме заебава ресурси ми зазема и
плус бара поголема интернет брзина не бива тоа е како моторот на фиќо да му ставиш во БМВ демек поевтино е за одржување значи не бива така;)
а да не зборам за опера и хром:)

Прво користев Експлорер... ПОФАЛНИ ЗБОРОВИ.... После користев мозила... Пофални ама излегоа побрзи и од мозилата и сега мозилата за мене е срање... И сега си користам Chrome И ФУРААААААА.... Најбољи е Хромот...

Go nema Flock gore na baza na mozila ama podobar takov koristam i do sea mi se pokaza kako mnogu podobar od mozila ,opera,crome,safari i od ie

Гласав за Mozilla Firefox, бидејќи има повеќе додатоци и кустомизации од Chrome, а инаку и Google Chrome многу ми се допаѓа поради неговата брзина :)

Опа опа пишувам од IE 9 Beta. Арен е, побрзо работи. Во 8ката форумов бавно реагираше, овде работи како што треба. Се пушта инстантно, ама и CPU јади ко будала. На форумов знај да рипа до 10% а знае и до 30%.

Има и speed dial.
Ама си има проблеми свои.Пример фонтов на форумов е различен, не го прикажува истиот фонт што го прикажува Firefox, можеби заради Direct2D. Друго немам асален блокер на реклами. Менаџментот со обележувачи и историја е ист како кај 8ката.

Опа опа пишувам од IE 9 Beta. Арен е, побрзо работи. Во 8ката форумов бавно реагираше, овде работи како што треба. Се пушта инстантно, ама и CPU јади ко будала. На форумов знај да рипа до 10% а знае и до 30%.

Има и speed dial.
Ама си има проблеми свои.Пример фонтов на форумов е различен, не го прикажува истиот фонт што го прикажува Firefox, можеби заради Direct2D. Друго немам асален блокер на реклами. Менаџментот со обележувачи и историја е ист како кај 8ката.
Колку поени има на http://acid3.acidtests.org/

Ги користам сите, во зависност од потребите.

IE, Mozilla, Google Chrome...истовремено! IE за Joomla, Mozilla за некои работи што мислам дека подобро ги отвора .. :) и Chrome за амалска работа :))

Mozzila-та ја користам.. Едно време имав Опера инсталирано нешо стаав скинови А У, али тапа. Така да стандард Mozzila Firefox .

За мене само опера ми е поразлична... ни фаерфокс ни кром ни ништо... само опера... со новите функции што ги има стварно е посебен прелистувач.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom