Мобилен во дискотека?

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Значи од патики* се вадам, во дискотека коа цел ноќ (особено девојчињава) висат над мобилниот.

Добро, си излегол да се издуваш, остај го тој ебан телефон. Тиеам бесплатни пораки, дури дојдов до мисла да се блокира мрежата во дискотеки. :D

Која мода е настаната, седат потпрени и буљаат цел ноќ во телефонот. Аман!
Сте забележале и вие или халуцинирам: :D

*Да, патики носам во дискотека :D

Очигледно од досада го прават тоа, бидејќи јасно знаеме пред толку гласна музика барем мене ме нервира да се јавувам и/или воопшто ми е глупаво да го вадам телефонот.

Сум забележал, да. И стварно ми е несватливо.
Обично кога излагам, излезен сум со оние што би ме барале на телефон.
Па и да не е така, доволно е само 2-3 збора да размениме за да се предоговориме каде продолжуваме после тоа заедно и готово.
Ама муабети по цела вечер и буљање во телефон, стварно не разбирам.

Зошто вие машките неможете да сфатите, дека е МНОГУ побитно да бидеме видени со убав и скап мобилен, проверувајќи дали имаме komentar4inja, kiss4inja i bacuFki на ФејсБук од некој напален дудлач, кој не го ни знаеме, ама редовно ни остава коментари со кои ние го величиме нашето его затоа што сме припаднички на понежниот пол, отколку да си поминеме убаво?

е ајде де, сакаат да остават слика на многу барана и зафатена личност, демек мора да се потрудиш поише за да ме ќариш :nesvest:

дека е МНОГУ побитно да бидеме видени со убав и скап мобилен,

така кажи, од сеа со IPad ќе излагам :icon_bigg

Уффф и јас се нервирам понекогаш, ќе излеземе друштво и се зезаме цело време и ќе почнат другарките со мобилните, овој ми пиша порака, овој ми титна, дали знаеш чив е овој број и низа други ретардирани прашања во врска со мобилниот. А за во дискотеки не сум приметил засега, тоа го прават тие што незнаат да играат и колку да испадне дека се зафатени и пишат пораки.:icon_lol:

Eднаш се деси две другарки се сликаа со мобилен во сепаре, и онака шмизл стајл и една ја турна ногалката од масата и се што беше, пива и ред други работи се испокршија, така да подржувам да се забранат мобилните. :)

Една отишла у WC да го попраи карминот и ја остаила другата со типот шо ја замара на шанк, и тука фрштат пораки “кај си?!!11“. - noodle во одбрана на женскиот род. :icon_lol:

така кажи, од сеа со IPad ќе излагам
:icon_bigg

Ама не си женско :)
За секое женско тоа е многу битно, како ако имаат нов и скап мобилен да не биде виден?*

*освен јас. Ја не сум по тие работи - извадам ли мобилен на свирка, отиде! Само го критикувам женскиот пол.

Што сте глупи. Тоа е модерна верзија на гледање во под од страм од момчињата. Сега барем ке може да се ѕверат во нешто што им светка.

Што сте глупи. Тоа е модерна верзија на гледање во под од страм од момчињата. Сега барем ке може да се ѕверат во нешто што им светка.

Не, тоа е гледање-во-огледало-под-агол-кој-љубениот-не-може-да-го-види начин на манијачење.

Да се пофалат леле на каква журка сум чуј чуј.:nesum:

Ама не си женско :)
За секое женско тоа е многу битно, како ако имаат нов и скап мобилен да не биде виден?*

*освен јас. Ја не сум по тие работи - извадам ли мобилен на свирка, отиде! Само го критикувам женскиот пол.

може она лично ќе се осеќа многу кул ако биде видена со телефонот од 500еу али машките ги заболе шо телефон или шо халина носела типката, битно му е да ја легне :wink:

џабе им се тие ''фори'' кога свесна е и самата дека во следниот момент ќе наседне на понудената пијачка

Јас овде ќе се согласам со noodle :icon_lol:
Мобилниот секогаш се наоѓа во случај да треба да откачиш некој што многу замара.Со него на културен начин ќе му дадеш до знаење дека не е интересен и треба да побара друга жртва.
Јас не сум до толку културна и внимателна:почит:

може она лично ќе се осеќа многу кул ако биде видена со телефонот од 500еу али машките ги заболе шо телефон или шо халина носела типката, битно му е да ја легне :wink:

џабе им се тие ''фори'' кога свесна е и самата дека во следниот момент ќе наседне на понудената пијачка

Тоа дека секоја ќе се подаде за алкохол е друга приказна.
На фенси типките им е многу битно што носат, каква им е косата, дали тоа што го носат е скапо и е марка, нема врска што на ништо не личи, и најбитни се аксесоарите, кои го надополнуваат имиџот. Секој си има различно сфаќање, таквите фенси типки идат по фенси места за да бидат видени. Машките гледаат да смуваат некоја таква, а оние ко мене не се влечкаат по такви места и гледаат да си поминат најубаво.

Тоа дека секоја ќе се подаде за алкохол е друга приказна.
На фенси типките им е многу битно што носат, каква им е косата, дали тоа што го носат е скапо и е марка, нема врска што на ништо не личи, и најбитни се аксесоарите, кои го надополнуваат имиџот. Секој си има различно сфаќање, таквите фенси типки идат по фенси места за да бидат видени. Машките гледаат да смуваат некоја таква, а оние ко мене не се влечкаат по такви места и гледаат да си поминат најубаво.

ќути не му кажуј за тие, познаам многу такви фејк лепотици... штедат на храна, јадат еднаш у два дена за да можат да си купат цвик од Гучи за 200еу, па така после и за друго нешто шо ќе го бендисаат... обично таквите идат таму кај што нивниот спонзор има сепаре, значи многу често ги мењаат местата... туку темата беше за користењето на мобилен у диско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom