образложи во спротивно е тенденциозна лагаСпоредуваш....баби и жаби....
образложи во спротивно е тенденциозна лагаСпоредуваш....баби и жаби....
и од овие не бива ништо. почнаа жалбите.Последнава недела се катастрофа, од последниве 7 дена, 5 немав нет!
На внатрешниот уред (имам надворешна антена) не светеше wireless сијаличката. Им се јавував по 5 пати дневно, прво ми рекоа дека ми е сјебана антената па после испадна дека имаат проблем кај access point-от. Се среди, имав еден ден и пак снема. Сабајле им се јавив пак и им кажав дека доаѓам да го раскинам договорот и за 20 мин - оп интернет!
-ќе видиме до кога... :uvo:
speedtest:
![]()
треба да е 2mbps
laga eобразложи во спротивно е тенденциозна лага
kakov e toj vnatresen ured? moze da mi kazes model da vidam na google?Последнава недела се катастрофа, од последниве 7 дена, 5 немав нет!
На внатрешниот уред (имам надворешна антена)
вака изгледа:kakov e toj vnatresen ured? moze da mi kazes model da vidam na google?
вака изгледа:
![]()
Аlvarion PS1065
И јас го имам истиот. Има влез од антената (надворешна) и има излез за во PC.Сигурен си дека преку овој уред примаш сигнал за безжичен интернет?
вака изгледа:
![]()
Аlvarion PS1065
А зошто некој претходно го имаше постирно овој:И јас го имам истиот. Има влез од антената (надворешна) и има излез за во PC.
Gresno si razbral druze ova ured ZTE e na Cosmofon sto ke nudat preku 3G odnosno HSDPA internet i ALLLO to ...:helou:А зошто некој претходно го имаше постирно овој:
![]()
ZTE MF 600 HSDPA WIRELESS BROADBAND MODEM ?!
za wi-max carticka za lap top i jas nekoj mesec se interesiram ama nikako da najdam infoo kaj nas a za uredite za wi-max mislam deka so vratka se na koristeje gi davaaat samo !~za zalA овие уреди за Wimax се купуваат или се изнајмуваат и дали се продава wimax
картичка за лаптоп?